Άρση Βαρών

Το αγώνισμα της Άρσης Βαρών έχει φέρει αρκετές διακρίσεις στον σύλλογο μας. Την φετινή αγωνιστική περίοδο, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης-Βαρών στις κατηγορίες Ανδρών, Νέων Ανδρών, Εφήβων και παίδων στη Θεσσαλονίκη, ο σύλλογος της Κομοτηνής ήταν στον τρίτο όμιλο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, παίρνοντας την τέταρτη θέση του ομίλου ενώ η απουσία του Μουφτή Αλή ήταν καθοριστική, καθώς αν συμμετείχε, η διάκριση του ήταν σίγουρη.

Την ΑΕ Κομοτηνής εκπροσώπησαν ο Αλέξανδρος Μιχαηλίδης στα 69 kg, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με 205 kg στο σύνολο ενώ την δεύτερη θέση κατέκτησε ο Ιορδάνης Δήμου στα 105 kg , σηκώνοντας στο σύνολο 150 kg. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μιχαηλίδης εξασφάλισε την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Προπονητής και «ψυχή» του τμήματος είναι ο Χρήστος Νινιός.

Χάλκινο μετάλλιο για τον Μιχαηλίδη

Μία νέα διάκριση ήρθε να προσθέσει στην πλούσια συλλογή του ο αθλητής του ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής Αλέξανδρος Μιχαηλίδης, ο οποίος κατετάγη τρίτος στο Πρωτάθλημα Επίλεκτων Αθλητών Μακεδονίας και Θράκης στην κατηγορία των 69 kg. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (09/02) στο ΔΑΚ Αριδαίας με τον αθλητής του Χρήστου Νινιού να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση, σηκώνοντας στο Αρασέ 97 κιλέ και στο Ζετέ 118 κιλά, έχοντας δηλαδή στο σύνολο 215.

Αυτή είναι μία ακόμα διάκριση για τον σύλλογο της ΑΕ Κομοτηνής και τον προπονητή τους Χρήστο Νινιό, ο οποίος παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζει στο χώρο προπονήσεων μαζί με τους αθλητές του φέρνουν πολλές διακρίσεις στην Κομοτηνή.

Πέμπτος στην Ελλάδα ο Αλέξανδρος Μιχαηλίδης της ΑΕ Κομοτηνής

Στις 4 με 7 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης-Βαρών στην Κόνιτσα, όπου και υπήρχε Θρακιώτικη εκπροσώπηση. Συγκεκριμένα, σε έναν αγώνα στον οποίο συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν πιάσει τα όρια, ο αθλητής της ΑΕ Κομοτηνής Αλέξανδρος Μιχαηλίδης αναδείχθηκε 5ος ανάμεσα σε 23 αθλητές,στην κατηγορία των 69kg με 92κιλά στο Αρασέ και 115κιλά στο Επολέ ζετέ.Για ακόμα μία φορά, ο αθλητής του Χρήστου Νινιού έδειξε πως συγκαταλέγεται στα σπουδαία ονόματα του χώρου, έχοντας συνεχή παρουσία στις μεγάλες διοργανώσεις.

 

039 arsi_barwn_05 15-10-2012 036 15-10-2012 021 15-10-2012 016