Γραφείο Τύπου

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ε. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Διεύθυνση: Δ. Σοφούλη 1
Τηλέφωνα επικοινωνίας:  6936192288
E-mail επικοινωνίας: aekomotinisbasketball@gmail.com & mgs.aekomotinis@gmail.com
Διευθυντής Επικοινωνίας & Ενημέρωσης: Βασίλης Στοάκης

Διαπιστεύσεις Αγώνων στην Volleyleague:

Για την καλύτερη συνεργασία μας με τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ένημέρωσης, από την αγωνιστική περίοδο 2018/19 καθιερώνονται οι ετήσιες Διαπιστεύσεις, με τις οποίες οι εκπρόσωποι του Τύπου και οι Φωτορεπόρτερ θα έχουν δωρεάν είσοδο στο κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Λυκείου Κομοτηνής και πρόσβαση εντός του γηπέδου για την κάλυψη των αναγκών τους.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που επιθυμούν να διαπιστεύονται στους εντός έδρας αγώνες της ομάδα μας να στείλουν με  e-mail τα στοιχεία τους (ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ & ΜΜΕ) από τις 22 Αυγούστου, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο τους και εν συνεχεία να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους στο mail aekomotinisvolley@gmail.com 

Γενικές Παροχές:

  1. Η είσοδος των δημοσιογράφων μαζί με την είσοδο των Φωτογράφων θα γίνεται από την Θύρα των Δημοσιογραφικών Θεωρείων με την επίδειξη της διαπίστευσης!  Για τους κατόχους καρτών Ελευθέρας Εισόδου στα ελληνικά γήπεδα (ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ περιόδου 2018-19) η είσοδος γίνεται από τις θέσεις που προαναφέρθηκαν!
  2. Μετά το τέλος κάθε εντός έδρας αναμέτρησης, θα υπάρχει συνέντευξη τύπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην οποία οι προπονητές των δύο ομάδων θα αναλύουν τα στοιχεία της αναμέτρησης. Η βιντεοσκόπηση των δηλώσεων φυσικά και είναι ελεύθερη από όλα τα Μ.Μ.Ε.
  3. Θα παρακαλούσαμε να μην μεταδίδονται χωρίς προηγούμενη συννενόηση με τους ανθρώπους της ομάδας μας ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ αλλά και ΠΛΑΝΑ από τις εντός έδρας αναμετρήσεις του τμήματος μπάσκετ ενώ απαγορεύονται οι μεταδόσεις στους αγώνες βόλεϊ, καθώς υπεύθυνη ειναι η διοργανώτρια αρχή.
  4. Πριν από κάθε αναμέτρηση θα μοιράζονται MATCH PROGRAM με τις συνθέσεις, τα ονόματα των διαιτητών και απαραίτητα στοιχεία για την κάλυψη των αναγκών.
  5. Είμαστε στην διάθεση σας για ιδέες και καινοτομίες, που μπορεί να σας διευκολύνουν στο έργο σας ανά πάσα στιγμή! Σας ευχαριστούμε για την στήριξη, θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να έχουμε μία άψογη συνεργασία.