Γραφείο Τύπου

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ε. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ BASKETBALL CLUB:
Διεύθυνση: Δ. Σοφούλη 1
Τηλέφωνα επικοινωνίας:  6936192288
E-mail επικοινωνίας: aekomotinisbasketball@gmail.com

Διαπιστεύσεις Αγώνων:

Για την καλύτερη συνεργασία μας με τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ένημέρωσης, από την αγωνιστική περίοδο 2016/17 καθιερώνονται οι ετήσιες Διαπιστεύσεις, με τις οποίες οι εκπρόσωποι του Τύπου και οι Φωτορεπόρτερ θα έχουν δωρεάν είσοδο στο κλειστό Γυμναστήριο Κομοτηνής και πρόσβαση εντός του γηπέδου για την κάλυψη των αναγκών τους!

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που επιθυμούν να διαπιστεύονται στους εντός έδρας αγώνες της ομάδα μας να στείλουν με  e-mail τα στοιχεία τους (ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ & ΜΜΕ) από τις 22 Αυγούστου, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο τους και εν συνεχεία να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους.

Μαζί με την Διαπίστευση, θα υπάρχει ως δώρο ένα Season Program με απαραίτητα στοιχεία (πρόγραμμα σεζόν, βιογραφικά, Ρόστερ) και στυλό με το λογότυπο της ομάδας ως το λιγότερο που μπορούμε να ευχαριστήσουμε τα τοπικά Μ.Μ.Ε για την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια.

Γενικές Παροχές:

  1. Η είσοδος των δημοσιογράφων θα γίνεται από την Θύρα των Δημοσιογραφικών Θεωρείων ενώ των φωτογράφων θα γίνεται από την κεντρική είσοδο του κλειστού με την επίδειξη της διαπίστευσης!  Για τους κατόχους καρτών Ελευθέρας Εισόδου στα ελληνικά γήπεδα (ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ περιόδου 2016-17) η είσοδος γίνεται από τις θέσεις που προαναφέρθηκαν!
  2. Μετά το τέλος κάθε εντός έδρας αναμέτρησης, θα υπάρχει συνέντευξη τύπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην οποία οι προπονητές των δύο ομάδων θα αναλύουν τα στοιχεία της αναμέτρησης. Η βιντεοσκόπηση των δηλώσεων φυσικά και είναι ελεύθερη από όλα τα Μ.Μ.Ε.
  3. Θα παρακαλούσαμε να μην μεταδίδονται χωρίς προηγούμενη συννενόηση με τους ανθρώπους της ομάδας μας ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ οι εντός έδρας αναμετρήσεις. Αντίθετα είναι ελεύθερα προς όλα τα Μ.Μ.Ε. τα πλάνα από τις αναμετρήσεις.
  4. Πριν από κάθε αναμέτρηση θα μοιράζονται MATCH PROGRAM, στα οποία θα αναφέρονται οι δωδεκάδες, τα ονόματα των διαιτητών και απαραίτητα στοιχεία για την κάλυψη των αναγκών.
  5. Από φέτος θα θεσπιστεί η ψηφοφορία MVP από τους εκπροσώπους του τύπου, καθώς μετά το τέλος του αγώνα θα ανακοινώνονται από την ιστοσελίδα της ομάδας μας.
  6. Όσοι εκπρόσωποι του τύπου επιθυμούν να ακολουθούν την ομάδα μας στα εκτός έδρας παιχνίδια, μπορούν να επικοινωνούν μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης πριν από κάθε αγώνα στον TEAM MANAGER της ομάδας (Βασίλης Στοάκης – 6936192288), προκειμένου να προβλεφθεί χώρος στην αποστολή!

Είμαστε στην διάθεση σας για ιδέες και καινοτομίες, που μπορεί να σας διευκολύνουν στο έργο σας ανά πάσα στιγμή! Σας ευχαριστούμε για την στήριξη, θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να έχουμε μία άψογη συνεργασία.