Ο Διευθυντής Επικοινωνίας

O Βασίλης Στοάκης έχει αναλάβει εξ΄ολοκλήρου το επικοινωνιακό τμήμα του Συλλόγου της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, που βρίσκει το τμήμα βόλεϊ ανδρών στην Volleyleague, το τμήμα βόλεϊ γυναικών και τμήμα μπάσκετ στο πρωτάθλημα της Ένωσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και φυσικά το τμήμα Άρσης Βαρών και Πυγμαχίας να συνεχίζουν να φέρνουν πανελλήνιες διακρίσεις.

Ο Βασίλης ανήκει στην οικογένεια της Α.Ε. Κομοτηνής από την σεζόν 2013/14, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναμόρφωση του τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου! Ήταν ο εμπνευστής και Διαχειριστής της επίσημης ιστοσελίδας του Συλλόγου από το 2013 ενώ με την άνοδο του τμήματος βόλεϊ στην Volleyleague αναλαμβάνει και επίσημα όλο το επικοινωνιακό κομμάτι του Συλλόγου μαζί με τα Social Media.

Στο παρελθόν εργάστηκε στον Παρατηρητή της Θράκης και το Ράδιο Παρατηρητής, αποτέλεσε ανταποκριτή του Πανθρακικού στην Sportday και τον Novasport FM από το 2009 μέχρι το 2015 και της Skoda Ξάνθη στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια SPORTS MANAGEMENT PASSION στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος

Είναι απόφοιτος του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δ.Π.Θ και του τμήματος Δημοσιογραφίας & Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1, από το οποίο αποφοίτησε με βαθμό 8.93 ενώ  έχει πάρει πιστοποιητικό από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην Ενότητα Social Media & Digital Marketing.

Στην οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής έχει αποτελέσει και προπονητής του ανδρικού, πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Γ΄ Εθνική (2014/15) και Team Manager πανηγυρίζοντας την καλύτερη παρουσία στην Γ΄ Εθνική (2016/17) όταν και δόθηκε η δυνατότητα στην ομάδα μας να αγωνιστεί στην Β΄ Εθνική αλλά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω οικονομικών και χρονικών συγκυριών.