Η νέα εποχή της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής

1185100_233284196820187_855199781_n

Σας καλωσορίζουμε στον νέο διαδικτυακό χώρο της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής και την επίσημη ιστοσελίδα. Οι εποχές έχουν αλλάξει και είναι χρέος όλων μας να εναρμονιστούμε με αυτές και να υπάρχει ένα φάσμα επικοινωνίας και ενημέρωσης για τους απανταχού φίλους του ιστορικού συλλόγου της Κομοτηνής.

Μέσα από το www.aekomotinis.gr θα έχετε την ευκαιρία να μαθαίνετε τα τελευταία νέα όλων των τμημάτων του συλλόγου, το πρόγραμμα, τα αποτελέσματα, τα στοιχεία των αθλητών και των αθλητριών που αγωνίζονται για τα χρώματα της Α.Ε. Κομοτηνής , όπως φυσικά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία με συχνές αναδρομές στο πλούσιο παρελθόν του συλλόγου.
Παράλληλα θα υπάρχουν συχνά διαγωνισμοί με δώρα και εκπλήξεις καθώς για εμάς η έννοια του αθλητισμού δεν περιορίζεται στις 4 γραμμές του γηπέδου.
Μέσα από το www.aekomotinis.gr θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε για όλα τα θέματα του συλλόγου αλλά μην ξεχνάτε πως τα μεγάλα ραντεβού είναι στα γήπεδα. Για αυτό σας περιμένουμε όλους να γεμίσετε το κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής στους αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ αλλά και το γήπεδο της Παραδημής στην προσπάθεια που κάνει για να «αναγεννηθεί» το τμήμα του ποδοσφαίρου…
Καλή πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας….