Α.Ε. Κομοτηνής- Φιλία Ορεστιάδας 73-66

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΑΜΑΘ σημείωσε η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής, που επιβλήθηκε με 73-66 της μαχητικής Φιλίας Ορεστιάδας. Οι παίχτες του Σωφρόνη Παπουή παρουσιάστηκαν νευρικοί στο πρώτο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη με κορυφαίο τον Γιώργο Σκεμπή, κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με διψήφιο αριθμό πόντων, το οποίο διατήρησαν μέχρι τα μέσα της τετάρτης περιόδου. Εκεί η ΑΕΚ κόλλησε επιθετικά και στα τελευταία λεπτά η Φιλία μείωσε σε μονοψήφιο αριθμό πόντων, δείχνοντας να πιστεύει στο θαύμα, ωστόσο στο τέλος μίλησε η ψυχραιμία των γηπεδούχων και έτσι ήρθε το δεύτερο συνεχόμενο ροζ φύλλο αγώνα.

Σε γενικές γραμμές η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής ήταν βελτιωμένη σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας , ωστόσο θέλει ακόμα πολλή δουλειά και πολύ χρόνο, προκειμένου να δέσει το νεανικό σύνολο του Σωφρόνη Παπουή. Πολύ σημαντική ήταν η παρουσία του Σούρμπη, ο οποίος έπαιξε σαν play maker , προκειμένου να καλύψει το κενό του Χρήστου Σιμάκη, ενώ μεγάλη ήταν η βοήθεια των αδερφών Πισμίση, του Τζερεφού αλλά και του πλέον έμπειρου αθλητής της ομάδας Αλέξη Χριστοφόρου.

Πλέον το διάστημα των τριών εβδομάδων που είναι για το επόμενο παιχνίδι με την Χρυσούπολη, θα είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία για το τεχνικό επιτελείο της ΑΕ Κομοτηνής, να δουλέψει τις αδυναμίες της .

Διαιτητές: Πανιτσούδης – Αποστολίδης

Α.Ε. Κομοτηνής (Παπουής) : Τζερεφός 8, Πισμίσης Ν. 6, Πισμίσης Θ. 7, Σκεμπής 24(4),  Χριστοφόρου 14(1),  Σούρμπης 1, Ποτόλιας 3(1),  Μπακιρτζής, Βαχαρίδης 2, Σκοπιανός , Παπαγεωργίου 5(1), Τερζίδης 3.