Α.Ε.Κομοτηνής – Δόξα Υφαντών 2-1

Νέα νίκη σημείωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, που επιβλήθηκε της Δόξας Υφαντών με 2-1 με σκόρερ του Καπλανίκη, Γρηγοριάδη.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ποιοτικό με την ομάδα μας να σπαταλάει αρκετές ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ. Αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα μας βρίσκεται στην Τρίτη θέση, πέντε βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο, δείχνοντας όμως πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία!

Ο τεχνικός ηγέτης των «Κιτρινόμαυρων» Λάζαρος Κουρουκεχαγιάς μίλησε στην εκπομπή του Χρόνου 87.5 «στο δικό σου γήπεδο» του Γιώργου Σκουταρίδη για την φετινή προσπάθεια τονίζοντας πως «Δίνεται η δυνατότητα να φτιάξουμε μία ομάδα πρότυπο αγωνιστικά και οργανωτικά. Το δύσκολο είναι να φτιαχτεί ένα δυνατό σύνολο, που να ανταποκρίνεται στη βαρύτητα του ονόματος της ΑΕ Κομοτηνής, που είναι ο ιστορικότερος σύλλογος του Νομού» . Για το αγωνιστικό σκέλος τόνισε πως «Είναι μία καινούργια ομάδα, η οποία δένει παιχνίδι με το παιχνίδι. Προσπαθούμε να παίξουμε καλά και να είμαστε σωστοί σε όλες τις υποχρεώσεις (γήπεδο – εγκαταστάσεις – ρούχα). Είναι ζήτημα να έρθουν πολλές νίκες. Θα δείτε μία άλλη ΑΕ Κομοτηνής στον άλλο γύρο»

Τέλος για την επόμενη ημέρα στον σύλλογο , ο Κουρουκεχαγιάς επισήμανε πως «Στόχος είναι να γίνουν ακαδημίες, οι οποίες θα οργανωθούν από σήμερα και η προσέλκυση ταλαντούχων αθλητών, που περιφέρονται άσκοπα στα γύρω χωριά».