Ερμής Δράμας- Α.Ε. Κομοτηνής 3-0

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μία ήττα σε μία ολόκληρη σεζόν ήταν αρκετή για να χαθεί το όνειρο της ανόδου για τις γυναίκες της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, που ηττήθηκαν με 3-0 από τον Ερμή Δράμας και έτσι τερμάτισαν δεύτερες στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Στον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς στην Δράμα η ομάδα του Δημήτρη Κιοσσέ παρουσιάστηκε αγχωμένη  και έχασε με 3-0 σετ. Ότι σχεδιάστηκε από τον τεχνικό ηγέτη των «Κιτρινόμαυρων» δεν μπόρεσε να αποτυπωθεί στο παρκέ, καθώς οι αθλήτριες του δεν μπόρεσαν να πιέσουν στο σερβίς ενώ αντίθετα είχαν αρκετά προβλήματα στην υποδοχή. Μαζί με την άσχημη ημέρα που βρέθηκαν οι αθλήτριες της ομάδας της Κομοτηνής, σε κακή ημέρα βρέθηκε και ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης, ο οποίος υπέπεσε σε αρκετά λάθη, χωρίς όμως να υπάρχει η διάθεση για εύρεση ελαφρυντικών από πλευράς Α.Ε. Κομοτηνής.

Τα πρώτα δύο σετ οι Δραμινές τα κατέκτησαν εύκολα με 25-17 και 25-16 ενώ στο τρίτο, παρότι προηγήθηκε η ομάδα της Κομοτηνής με 2-10 , ωστόσο εξανεμίστηκε γρήγορα η διαφορά και μοιραία ήρθε η ήττα με 25-21 και 3-0.

 Παρότι δεν εκπληρώθηκε το όνειρο της ανόδου, αξίζουν καταρχάς πολλά συγχαρητήρια στον Ηλία Καραμανλή, τον έφορο του τμήματος του γυναικείου βόλεϊ για την δουλειά του, στον τεχνικό Δημήτρη Κιοσσέ για την παρουσία της ομάδας τους και σε όλες τις αθλήτριες για την συνέπεια και την υπερπροσπάθεια όλης της σεζόν.