Α.Ε. Κομοτηνής – Α.Ο. Σερρών (23/3- 15:00): Pre-game interviews

Untitled-1

Για την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΑΟ Σερρών (23/3- 15:00) μίλησαν στο www.aekomotinis.gr ο βοηθός προπονητή του τμήματος μπάσκετ Βασίλης Στοάκης και ο αθλητής Χρήστος Σιμάκης, επισημαίνοντας την κρισιμότητα της αναμέτρησης και παράλληλα ζητώντας την στήριξη του κόσμου.

Βασίλης Στοάκης: «Περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα, καθώς κάναμε μεγάλη προσπάθεια να ξεχάσουμε την ήττα από τον Σκοπό και κυρίως την έκταση της διαφοράς. Η ψυχολογία ήταν πεσμένη, το ηθικό χαμηλό , ωστόσο όλη την εβδομάδα κάναμε μεγάλη προσπάθεια ανύψωσης του. Το παιχνίδι με τον ΑΟΣ είναι κρισιμότατο, καθώς θέλουμε τη νίκη για να έχουμε τον πρώτο λόγο για την δεύτερη θέση. Ο ΑΟΣ είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα και ξέρουμε τα δυνατά τους σημεία. Πέραν της απουσίας του Παπακωνσταντίνου, δεν έχουμε άλλο πρόβλημα και θεωρώ πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για αυτήν την κρίσιμη αναμέτρηση. Ελπίζω πως η Κυριακή θα είναι ημέρα αφιερωμένη στο μπάσκετ με δεδομένο πως ακολουθεί και η αναμέτρηση του ΓΑΣ και θα έχουμε γεμάτο κλειστό από τις 3 μέχρι τις 8».

Χρήστος Σιμάκης: «Σίγουρα εγώ και οι συμπαίχτες μου δεν ανταποκριθήκαμε σωστά στο παιχνίδι του Σκοπού, ωστόσο αυτό ανήκει στο παρελθόν και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής. Είναι σημαντικό να τερματίσουμε δεύτεροι και να κλείσουμε την σεζόν, όσο το δυνατόν καλύτερα γιατί το αξίζει όλη αυτή η προσπάθεια που ξεκινήσαμε από τις 26 Αυγούστου. Ανυπομονώ για το παιχνίδι και θεωρώ πως ο κόσμος θα γεμίσει το κλειστό, αποτελώντας τον δικό μας έκτο παίχτη».