Κυκλοφόρησαν οι Κάρτες Ενίσχυσης της Α.Ε. Κομοτηνής

exo1

Σε κυκλοφορία θα τεθούν την Δευτέρα 4 Αυγούστου  οι κάρτες Ενίσχυσης της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, οι οποίες κοστίζουν 20 ευρώ και με αυτές οι φίλοι του συλλόγου θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα ομαδικά αθλήματα που θα λάβει μέρος η Α.Ε. Κομοτηνής την περίοδο 2014-15.

Συγκεκριμένα, θα κλείσουν θέση για τις αναμετρήσεις του συλλόγου μας στην Α2 Εθνική κατηγορία στο βόλεϊ ανδρών, στην Β” Εθνικη κατηγορία στο βόλεϊ γυναικών, στην Α1 κατηγορία  μπάσκετ του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και στην Β” κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης στο ποδόσφαιρο.

Τα σημεία που θα μπορεί κάποιος να αγοράσει τις κάρτες ή και να έχει περισσότερες πληροφορίες είναι από τους Εμμανουηλίδη Μανώλη, Χρήστου Τσούντα 10, τηλ 2531026169 και Παπούη Σωφρόνη, Δημοκρατίας 12, τηλ 6945547047, όπως φυσικά και από όλους τους εφόρους των τμημάτων του συλλόγου αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Για το άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα επιμελήθηκε για ακόμα μία φορά το Papalexandrou Graphic Arts και συγκεκριμένα ο Γραφίστας κ. Γιώργος Παπαλεξάνδρου, τον οποίον και ευχαριστούμε.

exo1 exo2 mesa