Σωτήρης Κοκκινόπουλος: “Θέλουμε και αυτήν την Κυριακή τον 6ο παίχτη στο πλευρό μας”

Κάλεσμα στον κόσμο της Κομοτηνής να γεμίσει για ακόμα μία Κυριακή το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας απηύθυνε ο Σωτήρης Κοκκινόπουλος μιλώντας στο www.aekomotinis.gr

Coach πώς κρίνεις την μέχρι στιγμή πορεία της ομάδας μας;
Σ.Κ. :Αυτό που κρατάμε σίγουρα είναι ότι η ομάδα έχει καταφέρει να πάρει τα παιχνίδια που έπρεπε! Σίγουρα μέχρι την προηγούμενη Κυριακή, η εικόνα μας δεν αντικατόπτριζε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Παρόλα αυτά, προπόνηση με την προπόνηση και παιχνίδι με το παιχνίδι, θεωρώ ότι θα καταφέρουμε να περάσουμε την φιλοσοφία που θέλω με αποτέλεσμα να παίξουμε και το μπάσκετ που μπορούμε. Θεωρώ ότι στον Μακεδονικό και ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας έδειξε μέρος των πλούσιων δυνατοτήτων της.

Ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Ορφέα Ν. Σκοπού. Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί το παιχνίδι;
Σ.Κ.: Σίγουρα ο Ορφέας είναι μία δυνατή ομάδα με έναν πολύπειρο και χαρισματικό παίχτη, τον Κώστα Πεχλιβάνη. Είμαι πεπεισμένος ότι θα δουλέψουμε σωστά και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι.

Πώς βλέπεις την κατάσταση στην Κομοτηνή γύρω από το μπάσκετ;
Σ.Κ.: Η Κομοτηνή έχει την φήμη της μπασκετούπολης αλλά πραγματικά αυτό που γίνεται στα παιχνίδια μας είναι έξω από κάθε προσδοκία. Η κερκίδα γεμίζει, τα παιδιά των ακαδημιών έρχονται και δίνουν άλλο χρώμα στην κερκίδα και οι οικογένειες έχουν μετατρέψει τις Κυριακές σε γιορτή. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αυτός μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να δουλεύουμε περισσότερο. Είμαι σίγουρος πως και αυτήν την Κυριακή θα αποτελέσει τον 6ο παίχτη και με την δυναμική του παρουσία θα μας δώσει ώθηση να πάρουμε τη νίκη.