Γιώργος Βάκρινος: “Με την βοήθεια του κόσμου να διευρύνουμε το σερί”

15128795_10154750140576926_1810692677_n

Ο Γιώργος Βάκρινος διανύει την 4η σεζόν στην ομάδα μας και το όνομα του έχει ταυτιστεί με αυτό της Α.Ε. Κομοτηνής! Άλλωστε οι φίλοι του και οι δικοί του άνθρωποι τον φωνάζουν ΑΕΚ 7, καθώς από την πρώτη ημέρα του στην Κομοτηνή αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας.

Ο Γιώργος λοιπόν μίλησε στο www.aekomotinisgr για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ζέφυρο και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει για ακόμα μία φορά το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας

Γιώργο, η ομάδα έχει κάνει 6 νίκες συνεχόμενες και τώρα αντιμετωπίζει τον Ζέφυρο! Πώς βλέπεις το παιχνίδι της Κυριακής;

Γ.Β.: Σίγουρα έχουμε καταφέρει να κάνουμε σημαντικές νίκες αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι παιχνίδι με το παιχνίδι παίζουμε καλύτερο μπάσκετ! Τώρα το πρόγραμμα είναι πιο απαιτητικό, ωστόσο για μένα το σημαντικό είναι ότι έχουμε αφομοιώσει την φιλοσοφία του προπονητή μας και αυτό θα βγαίνει κάθε Κυριακή στο παρκέ! Δουλεύουμε σκληρά για αυτό το παιχνίδι και ευελπιστώ πως και με την βοήθεια του έκτου παίχτη, δηλαδή του κόσμου μας, θα έρθει η νίκη!

Πώς είναι το κλίμα στα αποδυτήρια;

Γ.Β.: Γενικότερα για μένα η Α.Ε. Κομοτηνής είναι η οικογένεια μου εδώ! Όπως σε κάθε οικογένεια, υπάρχουν κάποιες στιγμές τριγμοί και προβλήματα, ωστόσο αυτά λύνονται εκ των έσω και θεωρώ ότι έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα μέσα από πλάκες μεταξύ μας, τόσο πριν τις προπονήσεις όσο και στις αποστολές! Αυτή τη στιγμή, περνάμε πολύ καλά, όλοι είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και αυτό νομίζω βγαίνει και στο παρκέ.

Πώς βλέπεις το επίπεδο της κατηγορίας;

Γ.Β.: Η κατηγορία έχει 4-5 ομάδες που θα παλέψουν να πλασαριστούν στην καλύτερη θέση στην κορυφή και εκεί θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς, δηλαδή αρκετά ψηλά! Μετά από εκεί όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και ιδιαίτερα στην έδρα τους είναι ικανές για ζημιές!

Τέλος, ένα μήνυμα στον κόσμο της Κομοτηνής…

Γ.Β.: Εγώ και οι συμπαίχτες μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την ανταπόκριση! Είναι πολύ όμορφο να γεμίζει το γήπεδο και μας δίνει έξτρα ώθηση! Εμείς θα κάνουμε το παν να τους κάνουμε χαρούμενους!