ΜΓΣ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ – ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3-0

komotini_aris

Τρίτη νίκη (δεύτερη συνεχής) για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του συλλόγου μας για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, που έφτασε έτσι τους 8 βαθμούς και βρίσκεται μετά από τέσσερις αγώνες  στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου υποομίλου του Β΄ ομίλου.

Οι παίκτες του Ηλία Κρεούζη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και χωρίς να αφήσουν περιθώρια στην ομάδα του Άρη προηγήθηκαν κερδίζοντας το 1ο σετ με σκορ 25 – 18. Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το 2ο σετ που έληξε 25 – 15.

Ο Άρης πίεσε στο τρίτο σετ, προηγούμενος στο μεγαλύτερο μέρος του, ωστόσο οι παίκτες μας αντέδρασαν και κάνοντας την ανατροπή έφτασαν στην κατάκτηση και αυτού και τελικά στην νίκη με σκορ 25 – 23, σε μια γενικά εύκολη γι” αυτούς αναμέτρηση.

Ενθουσιασμός επικράτησε με τη λήξη του αγώνα, με τους παίκτες να κατευθύνονται στην κερκίδα, η οποία για άλλη μια φορά γέμισε από φιλάθλους.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ:

Δαλδαβερένης, Ανδρεάδης, Μπουφίδης, Στοϊλούδης, Χρηστουηλίας, Δεληγιαννίδης, λ- Αρχοντούδης (Παπαδάκος, Παπαγεωργίου, Μετγιάζης, Χρηστάκος, Βαργεμιτζίδης)

 

ΕΙΚΟΝΑ:

ΜΓΣ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ – ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3 – 0

1ο ΣΕΤ 25 – 18

2ο ΣΕΤ 25 – 15

3ο ΣΕΤ 25 – 23

Επόμενη δοκιμασία για την ομάδα μας στις 18/11/2017 σε εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ.

 

ΕΓΡΑΨΑΝ:

Thrakisports

Sportsaddict

Greekvolley

Παρατηρητής της Θράκης