Αστέρας Καβάλας – Α.Ε. Κομοτηνής 75-43 (παιδικό)

asteras

Για την 14η και τελευταία αγωνιστική του ομίλου μας, το παιδικο μας τμήμα ηττήθηκε στην Καβάλα από τον πρωτοπόρο και αήττητο Αστέρα με 75-43.

Σε ένα αδιάφορο για το αποτέλεσμα παιχνίδι, δόθηκε η δυνατότητα να πάρουν πολύ χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά και περισσότερο αυτά που είχαν τον λιγότερο σε προηγούμενα παιχνίδια και μας χαροποίησαν ευχάριστα με την απόδοση τους.

Έπαιξαν πάρα πολύ καλά και ήταν ανταγωνιστικά τόσο όσο τους επιτρέπει η ηλικία τους, η σωματοδομή τους και το μπασκετικό τους επίπεδο.

Η δουλειά όλης της χρονιάς αρχίζει να αποδίδει καρπούς και θα φανεί στο άμεσο μέλλον (στα πρωταθλήματα παμπαίδων και στα πρωταθλήματα των επόμενων χρόνων), τους αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια.

Σε ανάρτηση που θα ακολουθήσει εν καιρώ, θα γίνει απολογισμός της χρονιάς, αλλά με μία πρώτη εκτίμηση και σε σύγκριση με τα ρόστερ και το μπασκετικό επίπεδο των αντιπάλων ομάδων η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη.

Διαιτητές : Κανελλόπουλος, Παζαρκάς
Δεκάλεπτα : 21-07, 37-17, 53-31, 75-43

Αστέρας Καβάλας (Αιβαζίδης Δ.) : Παράσχου 9, Φασουλάς 1, Αιβαζίδης 3, , Ποιμενίδης, Κούντας 16, Τσάμης Γ. 10, Καρατζίδης 14, Παπαποστόλου 2, Νικολαίδης 9(1), Παπαδόπουλος Δ., Βρεττός 4, Μπαρντακτζιάν 7(1).

Α.Ε.Κομοτηνής Μ.Γ.Σ. (Παπαδόπουλος Ν.) : Μαλαμίδης, Τσατλίδης 9, Γούργουλης 7, Τσαμουρτζής 7, Κεχαγιάς 4, Κιατίπ 2, Καρυδόπουλος, Γιάνκοφ, Γκιρίτσης 5(1), Τσουλουβής 2, Παπαδόπουλος Π. 3, Γιουσούφ 4.

Φιλικό γεννημένων 2004

Πριν το παιχνίδι του παιδικού πρωταθλήματος διεξήχθει φιλικό παιχνίδι μεταξύ των γεννημένων 2004 των δύο συλλόγων.

Δεν κρατήθηκε σκορ αλλά από την εικόνα του παιχνιδιού έμειναν ικανοποιημένοι και οι δυο προπονητές

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.