Βασίλη & Μουράτ σας ευχαριστούμε για όλα…

aek miurat

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Βασίλη Στοακη και τον Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς για την προσφορά τους στο ανδρικό τμήμα και για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν την φετινή σεζόν.

Νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας της ΑΕ Κομοτηνής είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομα του με την ΑΕ Κομοτηνής και αποτελεί πιστό στρατιώτη της ομάδας μας.

Βασίλης και Μουράτ παραμένουν στην οικογένεια της ΑΕ Κομοτηνής, συνεχίζοντας την προσφορά τους στην ομάδα από άλλα ποστα με γνώμονα την πρόοδο της ομάδας μας.

Σε γραπτή του δήλωση ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας κ. Δαφτσής επισήμανε τα εξής: «Δύο εξαιρετικοί συνεργάτες – φίλοι – αδελφοί – οικογένεια , ο Βασίλης Στοακης και Μουράτ Τσαούς που μόνο χαρά και τιμή μου που βρέθηκα δίπλα τους στο τιμόνι της αντρικής ομάδας της Α.Ε. Κομοτηνής από σήμερα δίνουν τη σκυτάλη στον επίσης φίλο και συνεργάτη , Νίκο Παπαδόπουλο , στο πλαίσιο της αναδόμησης και αναδιάρθρωσης του τμήματος μπάσκετ.
Τους ευχαριστώ από καρδιάς που έβαλαν με θάρρος και θυσίες πλάτη στα δύσκολα και τους εύχομαι καλή συνέχεια στα νέα τους πόστα στον σύλλογο. Η αλλαγή ρόλων σχετίζεται αποκλειστικά και μόνο στην καλύτερη και πιο εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου που σκοπό έχει την ανάπτυξη του αθλήματος στη πόλη μας , αλλά και την ακόμη πιο δυναμική παρουσία του στο κομάτι του marketing και την στήριξη των επιχειρήσεων που αποτελούν το » οξυγόνο μας «. Τέλος να ευχηθω καλή επιτυχία στο έργο του πολυπειρου Νίκου , καλωσοριζοντας τον στη θέση του προπονητή της αντρικής ομάδας… Η προσπάθεια συνεχίζεται…»