Ο Όμιλος «Ελληνικά Πετρέλαια» αρωγός στο τμήμα μπάσκετ της Α.Ε. Κομοτηνής

Ελληνικά πετρέλαια

Μεγάλη τιμή για τον σύλλογο μας και αναγνώριση της προσπάθειας που γίνεται εδώ και χρόνια σε Αγωνιστικό Επίπεδο αλλά και επίπεδο Marketing & Επικοινωνίας αποτελεί η επιλογή του Ομίλου “Ελληνικά Πετρέλαια” να αποτελέσει Επίσημο Υποστηρικτή του τμήματος μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής.

Ένας Όμιλος, που αποτελεί παγκόσμιο Κολοσσό με στέρεες βάσεις και πρωταγωνιστεί στις ενεργειακές εξελίξεις στην Ελλάδα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, αποτελώντας πρωτοπόρο περιφερειακό ενεργειακό Όμιλο που διακρίνεται για την ακεραιότητα, τον επαγγελματισμό, την εξωστρέφεια και την πρωτοβουλία.

Ο Όμιλος “Ελληνικά Πετρέλαια” (ΕΛΠΕ) ιδρύθηκε το 1998 και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους Ομίλους στον τομέα της ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με δραστηριότητες σε 6 χώρες. 

Έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης ως προς την προσφορά στην κοινωνία, αναγνωρίζοντας τη σημασία και αναγκαιότητα του αθλητισμού, στηρίζει εμπράκτως τον ερασιτεχνικό αθλητισμό μέσω της στήριξης του στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα μας.

Γνωρίστε περισσότερα για τον Όμιλο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του στο www.helpe.gr , προκειμένου να δείτε όλες τις δράσεις του συλλόγου 

Η συνεργασία μας ξεκινάει και ευελπιστούμε πως θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, δίνοντας μας το κύρος και την δυναμική που πηγάζει από το Brandname του Ομίλου.