«Ταξίδι στον χρόνο»: Μία νέα θεματική ενότητα ανάδειξης της ιστορίας του συλλόγου

Untitled-1

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της Ελλάδος και σίγουρα της Θράκης. Πρωτοϊδρύθηκε το 1936,ωστόσο ο πόλεμος του 40΄ είχε ως φυσικό επακόλουθο τη διακοπή λειτουργίας του συλλόγου, ο οποίος ανασυστάθηκε μετά τον πόλεμο με πολλές επιτυχίες, κυρίως στον κλασσικό αθλητισμό αλλά και το ποδόσφαιρο.

Στη δεκαετία του 60΄ συνενώθηκε με τον Ορφέα Κομοτηνής και δημιουργήθηκε ο Πανθρακικός. Το 1970 οι παλαίμαχοι της ΑΕ Κομοτηνής ίδρυσαν τον Ποσειδώνα Κομοτηνής (ΣΚΑΠ) , που από το 1978-79 τροποποιήθηκε σε ΜΟΥΣΙΚΟΣ-ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ» και ακολουθεί έως σήμερα τον δικό του δρόμο επιτυχιών αλλά και προσφοράς στην κοινωνία!

Στην προσπάθεια μας να γιορτάσουμε τα 40 χρόνια ιστορίας του συλλόγου αλλά και επιπλέον να αναδείξουμε την μεγάλη ιστορία του συλλόγου, τους πρωταγωνιστές – αθλητές , προπονητές και διοικητικούς- θα υπάρχει μία σειρά αφιερωμάτων στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας, μαζί με πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Ταξιδέψτε μαζί μας σε αυτό το ενδιαφέρον ταξίδι, που θα «βγάλει» προς τα έξω όμορφες ιστορίες και σπάνιες που θα κάνει τους παλιούς να θυμηθούν αλλά και τους νέους να μάθουν!