Το μέλλον του βόλεϊ της Κομοτηνής σε μία φωτογραφία

juniorts

Μεγάλες στιγμές ζει το βόλεϊ της Κομοτηνής καθώς η ΑΕ Κομοτηνής θα αγωνίζεται την νέα σεζόν στα σαλόνια της Volleyleague απέναντι στις παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος.

Μεγάλο όφελος, εκτός φυσικά από όλη την πόλη της Κομοτηνής που θα ακουστεί δυναμικά σε όλη την Ελλάδα, είναι και για τη νέα γενιά του αθλήματος και συγκεκριμένα τους αθλητές των Ακαδημιών της ΑΕ Κομοτηνής, που θα βλέπουν από κοντά τα πρότυπα τους και θα αυξηθούν οι παραστάσεις τους.

Κάποια από αυτά τα παιδιά βρέθηκαν στον τελικό της ανόδου και φωτογραφήθηκαν με την κούπα της ανόδου! Συγκεκριμένα στην αποστολή συμμετείχαν οι Νίκος Γκόνας, Βασίλης και Θανάσης Πετρίδης ενώ δίπλα στις προσπάθειες των αθλητών μας ήταν και τα παιδιά του παιδικού τμήματος που φέτος πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία. Στην φωτογραφία μπορούμε να δούμε τους Στράτο Αναχωρλή, Αλέξανδρο Πετρίδη, Γιώργο Κερτένη, Γιάννη Καγκελη να είναι μαζί με τον προπονητή τους Χρήστο Χρηστουηλία αλλά και τους Γιώργο Χρηστάκο και Θανάση Παπαγεωργίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιδικό τμήμα πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία φέτος, αποτελούμενο από τους Χρήστο Μπεγιάζη, Κώστα Παρασκελίδη, Στέφανο Παπαθεοδώρου, Γρηγόρη Σίμογλου, Νίκος Γκόνα, Σταμάτη Μπαλτζή ,Αναστάση Αρβανίτη Πετριδη Βασίλη, Γιώργο Μπλέτσα, Θανάση Πετρίδη και Αλέξανδρο Πετρίδη, Γιώργο Κερτένη και Γιάννη Καγκέλη.mikroi