Το ντεμπούτο του Λάμπρου Γκιρίτση με το ανδρικό τμήμα της ΑΕ Κομοτηνής

lamoros

Ουδέν κακόν αμιγές καλού” συνηθίζει να λέει ο θυμόσοφος λαός μας και αυτό ισχύει απόλυτα στην περίπτωση του τμήματος μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής!

Έτσι, παρά τον υποβιβασμό της ομάδας μας στο τοπικό πρωτάθλημα, η ΑΕ Κομοτηνής – αν καταφέρει και διαχειριστεί σωστά την κατάσταση- θα έχει ένα μεγάλο κέρδος, που δεν είναι άλλη από την συμμετοχή νεαρών αθλητών από τις ακαδημίες μας στο ανδρικό τμήμα!

lamprosΜετά τους Καραμανλή, Παπαδόπουλο, Φωτακάκη, Κυμπάρη ήρθε η ώρα για ένα ακόμα παιδί των ακαδημιών μας, τον Λάμπρο Γκιρίτση, που αγωνίζεται στο παιδικό μας τμήμα να πάρει το βάπτισμα του πυρός σε αγώνα ανδρικής αναμέτρησης.

Έτσι λοιπόν, ο Λάμπρος, αδερφός του επίσης δικού μας Τάσου που πλέον αγωνίζεται στη Λαμία, συνδυάζοντας τις σπουδές του με το μπάσκετ, γράφει στο βιογραφικό του την πρώτη συμμετοχή με το ανδρικό τμήμα και μάλιστα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής! Τα αδέρφια Γκιρίτση προέρχονται από τις ακαδημίες της ΑΕ Κομοτηνής και είμαστε πεπεισμένοι πως οι γονείς τους από την κερκίδα τους καμαρώνουν, καθώς εκτός από εξαιρετικούς αθλητές έχουν βγάλει και εξαιρετικούς χαρακτήρες.

Στόχος μας είναι η ανάδειξη αθλητών από τα σπλάχνα της ομάδας και η ενσωμάτωση τους στο ανδρικό μας τμήμα…

Συγχαρητήρια στον Λάμπρο και σε όλα τα παιδιά που παλεύουν για τα όνειρα τους, συνδυάζοντας πάντα το μπάσκετ με τις σχολικές τους υποχρεώσεις.

Οι προπονητές της ομάδας θα συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, με την φιλοσοφία πάντα στην ανάδειξη αθλητών και εμείς θα είμαστε εκεί στην κερκίδα για να χειροκροτάμε και να ενθαρρύνουμε των προσπαθειών τους.