Παλαίμαχοι Α.Ο. Ξάνθης – Παλαίμαχοι Α.Ε. Κομοτηνής 3-1

palaixmoi

Την Δευτέρα η ομάδα Παλαιμάχων της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής αντιμετώπισε στο ιστορικό γήπεδο του ΑΟΞ την ομάδα Παλαιμάχων της Ξάνθης στα πλαίσια των φιλικών σχέσεων που διατηρούνται αρκετά χρόνια ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Αγώνας διεξήχθη μέσα σε άκρως αθλητικά πλαίσια, με τον ΑΟΞ να έχει την κυκλοφορία της μπάλας στο πρώτο μέρος και να εκμεταλλεύεται δύο λάθη της άμυνας μας για να πετύχει δύο τέρματα. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας μείωσε στο σκορ με τον Τσιτσεράκη με τον ΑΟΞ να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Το παιχνίδι ήταν πολύ ποιοτικό και σε αυτό συνέβαλλε ο άριστος αγωνιστικός χώρος. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του ΑΟΞ για την Φιλοξενία.

ΑΕ Κομοτηνής (Παπάζογλου) Φυλτανίδης, Καραλής, Καζάκης, Πετρίδης, Κλειτσιώτης, Τσιτσεράκης, Νεστορίδης, Μάρναρης, Γιαννακίδης, Μπόζης, Μηλιατζόπουλος Π. Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Κουτσαντώνης, Τουρχάν, Δημόπουλος, Μηλιατζόπουλος Γ. , Γεωργιάδης, Οκτάη, Φουτσιτζίδης

Το Σάββατο 12 Μαϊου στις 18:00 στο γήπεδο Παραδημής, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Κάρλοβο Βουλγαρίας! Η αποστολή αποτελούμενη από 40 άτομα θα έρθει στην περιοχή μας για τρεις ημέρες και θα φιλοξενηθεί σε εγκαταστάσεις ξενοδοχείου του Φαναρίου.