Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο τουρνουά 3ον3 της Α.Ε. Κομοτηνής

3on3 33

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου ολοκληρώθηκε το τουρνουά 3ον3 που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής το διήμερο 2&3 Ιουνίου.

Οι αγώνες ήταν αμφίρροποι και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου με την Dream Team να αναδεικνύεται νικήτρια ομάδα καθώς επικράτησε στον τελικό του «Ελεύθερου» των Old School.

Στην κατηγορία Παμπαίδων νικητές ήταν οι Νο Name , στα mini οι Thunder και στα junior τα αλάνια.

Επιπλέον πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός τριπόντων για τους συμμετέχοντες στην κατηγορία Ελεύθερο όπου νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος ενώ για τους μικρούς μας φίλους πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός βολών με τον Σιδέρη Φελλακη να είναι ο μεγάλος νικητής.

Κατά την διάρκεια των απονομών πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις σε δημοσιογράφους που στηρίζουν με το ρεπορτάζ τους τις δραστηριότητες του συλλόγου και συγκεκριμένα των κ. Μαυρίδη, Παπαδόπουλου, Τοτοκώτση, Μπακιρτζή, Κούκλαρη και Χασάν. Επιπλέον τιμήθηκε το τμήμα βόλεϊ για την άνοδο στην Volleyleague και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Θράκης για την παρουσία του στους αγώνες.

Τέλος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους Εθελοντές Σαμαρείτες για την παρουσία τους στον χώρο, τον ιδιοκτήτη του Mikel Κομοτηνής κ. Σχώρη και τα ευγενικά κορίτσια του καταστήματος αλλά και όλους τους συμμετέχοντες που έφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.