Ο απολογισμός του τμήματος μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής για την σεζόν 2017-18

15965227_765375940277674_1104779846377597067_n

Η σεζόν 2017-18 είχε δύο όψεις για το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, καθώς αγωνιστικά παρά την υπερπροσπάθεια που έγινε δεν κατάφερε η ομάδα να μείνει στην Γ΄ Εθνική ωστόσο σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα η Α.Ε. Κομοτηνής πήρε άριστα. 

Η ομάδα μας για μία τριετία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής έχοντας εξαιρετική πορεία, φτάνοντας ένα βήμα πριν την άνοδο στην Β΄ Εθνική την σεζόν 2016/17 στην καλύτερη πορεία της ιστορία της. Μετά από εκεί βέβαια, ελέω οικονομικών δεδομένων, οι στόχοι άλλαξαν μαζί με την φιλοσοφία της ομάδας.

Το αγωνιστικό σκέλος της σεζόν

1

Στο αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα μας έκανε τεράστια προσπάθεια απέναντι σε μία σειρά προβλημάτων από την αρχή της σεζόν, που μέρα με την ημέρα διογκώνονταν. Έτσι λοιπόν, η ΑΕ Κομοτηνής επιστρέφει στο τοπικό πρωτάθλημα με συγκομιδή 6 νίκες και 18 ήττες αλλά έχοντας κερδίσει σημαντικές εμπειρίες, παραστάσεις και τον σεβασμό της μπασκετικής κοινότητας για την παρουσία όλα αυτά τα χρόνια στα παρκέ της Βορείου Ελλάδος. Άλλωστε και φέτος η ομάδα μέχρι την τελευταία αγωνιστική είχε πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου.

Τόπος στα νιάτα…

3

Επιπλέον, ενσωματώθηκαν στο ανδρικό τμήμα παιδιά από τις ακαδημίες που αγωνίζονταν μέχρι την ομάδα Παμπαίδων, δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο τους. Έτσι λοιπόν μετά του  Καραμανλή, Παπαδόπουλο και Φωτακάκη που είχαν σημαντικό χρόνο συμμετοχής ακολούθησαν  οι Κυμπάρης (έφηβος με υποχρεώσεις λόγω Πανελληνίων) Γκιρίτσης, Τσαμουρτζής που αγωνίζονται στην ομάδα Παμπαίδων.

Άριστα Επικοινωνιακά και στο Marketing 

6-

Ένας τομέας που η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής έχει καταφέρει να αποσπάσει θετικές κριτικές σχεδόν από όλους είναι αυτό της επικοινωνίας & του Marketing. Με γνώμονα τον σεβασμό στους εκπροσώπους του τύπου αλλά και τους Επιχειρηματίες που επέλεξαν να διαφημιστούν μέσα από την ομάδα μας, η ΑΕ Κομοτηνής έχει διαμορφώσει ένα ελκυστικό πρόγραμμα ανταπόδοσης και προβολής μέσω:

  1. Της επίσημης Ιστοσελίδας του Συλλόγου (www.aekomotinis.gr)
  2. Της επίσημης Σελίδας στο Facebook του τμήματος μπάσκετ (www.facebook.com/Aekomotinisbc)
  3. Του επίσημου Καναλιού στο Youtube (www.youtube.com/user/AEKomotinisBC)

Τα Social Media και το επικοινωνιακό κομμάτι διαχειρίζεται ο Βασίλης Στοάκης ενώ το Τμήμα Marketing του τμήματος Μπάσκετ στελεχώνουν οι κ. Μανώλης Δαφτσής και Γιώργος Πάκος.

Συνεχίζεται η δουλειά στις Ακαδημίες

Untitled-3

Για μία ακόμα χρονιά, οι ακαδημίες μας υποδέχθηκαν περισσότερα από 100 παιδιά τα οποία έμαθαν τα μυστικά του αθλήματος, κοινωνικοποιήθηκαν και εν συνεχεία έδιναν φιλικά και επίσημα παιχνίδια σε όλη την Θράκη. Στόχος μας είναι χρόνο με τον χρόνο να γίνονται τα παιδιά καλύτερα και οι προπονήσεις ακόμα πιο ελκυστικές. Προπονητές στις ακαδημίες μπάσκετ της ΑΕ Κομοτηνής ήταν οι κ. Παπαδόπουλος, Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς, Δαφτσής, Θεοδωρίδης και Σιδηρόπουλος

Επιτυχημένο το 3ο Τουρνουά 3ον3 

4

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο τουρνούα 3ον3 της Α.Ε. Κομοτηνής με την συμμετοχή ομάδων όλων των ηλικιών, που τράβηξε το ενδιαφέρον όλου του κόσμου, καθώς έγιναν πολύ δυνατές αναμετρήσεις.

Δείξαμε το κοινωνικό μας πρόσωπο

2

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής στοχεύει στο να βοηθάει τον συνάνθρωπο μέσα από δράσεις. Μερικές από αυτές ήταν η επίσκεψη στο Σύλλογο ΑμεΑ «Άγιοι Θεόδωροι» , η συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης κατά την διάρκεια του 3ον3 και η συγκέντρωση χρημάτων στο παιχνίδι ΑΕ Κομοτηνής – ΧΑΝΘ για νεαρή συμπολίτισσα μας που χρειάζεται επέμβαση.

Όλοι είμαστε πεπεισμένοι πως τα καλύτερα έρχονται και το τμήμα μπάσκετ θα συνεχίσει την προσπάθεια με αγάπη και σεβασμό στο άθλημα.