Στην Κομοτηνή και το Chris & Eve ο Νέλσον Μουράγκουα

Murangws

Την γνωστή σε όλους διαχρονικά Θρακιώτικη Φιλοξενία απολαμβάνει από το απόγευμα της Δευτέρας ο Νέλσον Μουράγκουα, ο οποίος – αφού γνώρισε εκ μέρους της διοίκησης τον Τάσο Πετρίδη και τον Γιώργο Παπαδόπουλο- πήγε στο καλύτερο ξενοδοχείο της πόλης μας, το Chris & Eve , όπου θα μένει αυτήν την σεζόν.

Ο Νέλσον, σαφέστατα κουρασμένος από το πολύωρο ταξίδι, ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας για την υποδοχή αλλά και τους ανθρώπους του ξενοδοχείου που φρόντισαν να μην λείψει τίποτα.

Άλλωστε το Chris & Eve, εκτός από τις παροχές και τις πολυτέλειες που διαθέτει, αποτελεί τον μεγάλο χορηγό του τμήματος βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια μας στο φετινό ταξίδι στην Volleyleague.

Το Ξενοδοχείο

Ο συνδυασμός επαγγελματισμού και φιλικότητας , μας καταξίωσε στην συνείδηση των πελατών μας που είναι στο μεγαλύτερο μέρος τους επαναλαμβανόμενοι πελάτες, δείγμα της εμπειρίας μας όσο και των προσφερομένων υπηρεσιών εκ μέρους μας.

Η Ταυτότητα μας

Το Αρχοντικό Ξενοδοχείο Chris & Eve ιδρύθηκε το 1985 και ως σήμερα αποτελεί σημείο αναφοράς για την τουριστική υποδομή της Ροδόπης και της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Με πίστη και αφοσίωση στο όραμα του ιδρυτή του , Στέφανου Παπαναστασίου , το αμιγώς οικογενειακό Ξενοδοχείο λειτουργεί ανελλιπώς από την ημέρα ίδρυσης του, εξακολουθώντας να εκσυγχρονίζεται και να αναβαθμίζεται διαρκώς, προσφέροντας άριστες υπηρεσίες , σε συνδυασμό με την φιλική του ατμόσφαιρα που καθρεφτίζει την Θρακική φιλοξενία

Δείτε περισσότερα για το ξενοδοχείο πατώντας ΕΔΩ