Ανοίγουν οι πόρτες των ακαδημιών του τμήματος μπάσκετ της Α.Ε. Κομοτηνής

AE Komothnhs akadhmies

Το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του και όπως κάθε Σεπτέμβριο έτσι και ο φετινός είναι ο εναρκτήριος μήνας των Ακαδημιών μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής για την αγωνιστική περίοδο 2018/19 για τους μικρούς μας φίλους που θέλουν να μυηθούν στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ!

Η ακαδημία μας, με παράδοση δεκαετιών στην παραγωγή αθλητών και πάνω από όλα σωστών προσωπικοτήτων έχει σαν στόχο τον συνδυασμό της σωστής άθλησης αλλά και της διαμόρφωσης σωστών χαρακτήρων.

Με γνώμονα την αγάπη μας για το μπάσκετ , μία σειρά καταρτισμένων προπονητών, οι οποίοι επιμελούνται το πρόγραμμα προπονήσεων, ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου και παράλληλα εκκολαπτόμενους αθλητές του ανδρικού μας τμήματος, έχοντας πάντα σαν βάση το “Ευ Αγωνίζεσθαι”

Έδρα των ακαδημιών μας αποτελεί το κλειστό γυμναστήριο  του 1ου λυκείου Κομοτηνής, όπου πραγματοποιούνται οι εγγραφές και οι ανανεώσεις των συνδρομών μαζί με την έναρξη των προπονήσεων, οι οποίες διεξάγονται καθημερινά (16:00- 22:00) ενώ τα Σαββατοκύριακα διεξάγονται οι φιλικές αναμετρήσεις των μικρών ηλικιακά τμημάτων είτε με άλλες ομάδες της πόλης μας είτε με ομάδες των γειτονικών νομών. Συχνές είναι οι περιπτώσεις οργανωμένων μετακινήσεων των τμημάτων των ακαδημιών μας σε γειτονικές πόλεις για μία σειρά φιλικών αναμετρήσεων.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για εμάς από την παρουσία εκατοντάδων αθλητών στις ακαδημίες του συλλόγου μας σε μπάσκετ και βόλεϊ με τους προπονητές των τμημάτων να στοχεύουν, τόσο στην βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων όσο και στη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης προσωπικότητας.

Η σωστή αθλητική διαπαιδαγώγηση γίνεται από πολύ μικρή ηλικία και για αυτό από την φετινή αγωνιστική περίοδο, στόχος είναι να γεμίζει το κλειστό γυμναστήριο της πόλης από αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών με στόχο την συμπαράσταση στους αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων. Στόχος πάνω από όλα η σωστή συμπεριφορά στις κερκίδες, έτσι ώστε να τους γίνει συνήθεια πως ο αθλητισμός είναι γιορτή.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να εγγράψουν τα παιδιά τους από την ηλικία των 6 ετών (Α΄ Δημοτικού) και άνω, συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής, την οποία θα παραλάβουν από την γραμματεία του γηπέδου στο κλειστό των Ακαδημιών (1ο Λύκειο) και παραδίδουν στους προπονητές.

Για πληροφορίες και Εγγραφές μπορείτε να προσέρχεστε καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Λυκείου ή να απευθυνθείτε στους αρμόδιους:

Νικόλαο Παπαδόπουλο : 6946 241 213

Μανώλη Δαφτσή : 6974 110 621

Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς : 6986 329 006

Σαδήκ Χατζή Μεμέτ Ογλού : 6945 019 889

Βασίλη Στοάκη: 6936192288

Μιχάλη Σιδηρόπουλο: 6947673367