Τα Τυροκομικά Δουκίδης στηρίζουν την προσπάθεια μας στην Volleyleague

Τυροκομικά Δουκίδης

Μία από τις πιο ιστορικές και υγιείς επιχειρήσεις της Ροδόπης, τα Τυροκομικά Δουκίδης βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας μας στο ταξίδι στην Volleyleague.

Η οικογένεια Δουκίδη, με γνώμονα την αγάπη της για τον αθλητισμό γενικότερα και το βόλεϊ ειδικότερα αποτελεί χορηγό της ομάδας για την σεζόν 2018/19!

Το ιστορικό της Επιχείρησης:

Η τυροκομική ιστορία της οικογένειας Δουκίδη ξεκίνησε από τον πρωτοπόρο για την εποχή του Ιωάννη Δουκίδη, που έκανε πράξη το όνειρό του στην αυλή του σπιτιού του στη Ξυλαγανή Ροδόπης, το 1956. Σεβόμενοι την παράδοση και τις αξίες μας, έχουν κρατήσει την ίδια συνταγή παραγωγής τυροκομικών προιόντων, τα οποία είναι μοναδικά σε γεύση.

Τα προϊόντα της Επιχείρησης:

Τα προϊόντα της Επιχείρησης παράγονται αυστηρώς από 100% ελληνικό παστεριωμένο γάλα, το οποίο προμηθεύεται καθημερινά από παραγωγούς του νομού μας που βρίσκονται στους πρόποδες του όρους Ίσμαρος. Το συγκριτικό πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι τα κοπάδια των παραγωγών μας είναι ελευθέρας βοσκής, γεγονός που επιτρέπει να διασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή ποιότητα πρώτης ύλης. Παράλληλα, επιτρέπεται η συνέχεια της πανάρχαιας Θρακικής κτηνοτροφίας.

Τα προϊόντα πωλούνται εδώ και δεκαετίες στις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και εξάγονται σε χώρες του εξωτερικού όπως η Γαλλία, η Γερμανία και άλλες. Η ποιότητα και η υγιεινή είναι παράγοντες που έχουν θέσει την επιχείρηση πρωτοπόρο στο είδος της! Οι άνθρωποί της βελτιώνουν συνεχώς τις παραγωγικές διαδικασίες, με γνώμονα την σταθερή ποιότητα και την ορθή συμμόρφωση με τους Ευρωπαϊκούς και διεθνείς νόμους τροφίμων.

Η Ταυτότητα της Επιχείρησης:

Επίσημη ιστοσελίδα: http://www.doukidis.com
Facebook Page : https://www.facebook.com/doukidisdairy/
E-mail : info@doukidis.com
Τηλέφωνο: 2531038647
Τοποθεσία: Βι. Πε. Κομοτηνής -Τ.Θ. 26 – 69100 Κομοτηνή