Το Ιδιωτικό Κ.Τ.Ε.Ο. Ροδόπης στηρίζει την προσπάθεια μας στην Volleyleague

ι κτεο ροδόπης

Το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Ροδόπης στηρίζει έμπρακτα για ακόμα μία χρονιά το τμήμα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής και δηλώνει παρών στην προσπάθεια μας στην Volleyleague. 

Με όραμα να αποτελέσει σημείο αναφοράς στον τομέα του τεχνικού ελέγχου, το Ι.ΚΤΕΟ Ροδόπης δημιούργησε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Στόχος του είναι η άμεση, γρήγορη και κυρίως υπεύθυνη εξυπηρέτησής σας.

Λίγα λόγια για την Εταιρία:

Το Ι.ΚΤΕΟ Ροδόπης είναι μια σύγχρονη, δυναμική εταιρία που ιδρύθηκε με σκοπό να παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Ξεκίνησε να λειτουργεί τον Ιούνιο του 2009 και βρίσκεται στο 3ο χλμ. Κομοτηνής-Ροδίτη. Έχοντας την πιστοποίηση από τον φορέα TUV AUSTRIA HELLAS, σύμφωνα με το EN ISO 9001:2008, εφαρμόζουμε το σύστημα διαχείρισης ποιότητας, το οποίο ανταποκρίνεται σε απαιτήσεις υψηλών προδιαγραφών.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, διαθέτουμε δύο γραμμές αυτόματου ελέγχου οχημάτων ≤3,5tn και μία γραμμή αυτόματου ελέγχου δικύκλων. Σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας παρέχουμε αξιόπιστο τεχνικό έλεγχο.

Επίσης δημιουργήσαμε για εσάς έναν ευχάριστο χώρο αναμονής παρέχοντάς σας δωρεάν ροφήματα, wi-fi και έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Το ασυναγώνιστο πλεονέκτημά μας, είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας και η απόλυτη δέσμευση διασφάλισης έγκυρου και ποιοτικού ελέγχου.

Η ταυτότητα της Εταιρίας:

Διεύθυνση: 3ο χλμ Κομοτηνής Ροδίτη.

Τηλέφωνο: (+30)25310 85200

Fax: (+30)25310 80141

Email: ikteorodopis@gmail.com

Website: www.ikteorodopis.gr

FB Page : www.facebook.com/ikteorodopis