Στο τεχνικό επιτελείο της Α.Ε. Κομοτηνής ο Δημήτρης Τσουλκανάκης

τσουλκανάκης

Στο τεχνικό επιτελείο του τμήματος βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, προστέθηκε ο Δημήτρης Τσουλκανάκης, ο οποίος θα αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του προπονητή της ομάδας Ηλία Κρεούζη!

Ο Δημήτρης Τσουλκανάκης, αποφοίτησε από τα ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ το 1993 με ειδικότητα στην Πετοσφαίριση . Ασχολείται ως αθλητής με την Πετοσφαίριση από 10 ετών ( ακαδημίες , παιδικό εφηβικά του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ) ενώ έχε παίξει βόλλευ σε όλες τις ανδρικές ομάδες της Αλεξανδρούπολης ( Εθνικό – ΓΕΑ – Θρακικό ) και στην Εθνική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ως προπονητής έχει δουλέψει στο προπονητικό τιμ του Εθνικού Αλεξ/πολης από το 2007 μέχρι και τον Ιούλιο του 2017 με πολλές πανελλήνιες επιτυχίες στα παιδικό εφηβικά τμήματα. Την σεζόν 2017-2018 οδήγησε στην δεύτερη πανελλήνια θέση την ομάδα του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης στην Κύπρο.

Οι δύο προπονητές έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν την χρονιά 2016/17 στο τμήμα Υποδομών του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με απόλυτη επιτυχία και την κατάκτηση της τρίτης πανελλήνιας θέσης στο πρωτάθλημα Παίδων.