Α.Ε. Κομοτηνής – Αγία Βαρβάρα 58-48

ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ εξασφάλισε το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, που επικράτησε με 58-48 της Αγίας Βαρβάρας, σε έναν αγώνα που διεξήχθη σε βαρύ κλίμα για τον αδόκητο χαμό του Νίκου Ντοσίδη. Πριν το παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή ενώ η νίκη αφιερώθηκε στη μνήμη του εκλιπόντος.

Το παιχνίδι ήταν νευρικό και για τις δύο ομάδες καθώς , όπως είναι λογικό, οι προπονητές των δύο ομάδων δοκίμαζαν πρόσωπα και σχήματα. Η ομάδα μας κάνοντας ένα ξέσπασμα στο τρίτο δεκάλεπτο, κατάφερε να πάρει διαφορά ασφαλείας, την οποία και κράτησε μέχρι τέλους παρά την αντεπίθεση των φιλοξενούμενων.

Κέρδος για την ομάδα μας η συμμετοχή του παίδα Λάμπρου Γκιρίτση, ο οποίος έδειξε μπασκετικό “Θράσος” ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Μπακιρτζής και Πασσαλίδης!

Διαιτητές: Ντούρας- Σιγιώργη

Α.Ε.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Παπαδόπουλος Ν.) : Κυμπάρης 2, Καραγιώργος, Μπέγιο, Γκιρίτσης 6, Πασσαλίδης 18, Σαββίδης 2, Δαφτσής, Καρκατσέλης 2, Πίτατζης, Γούδας 12(1), Χρήσιμος 2, Μπακιρτζής 14.

ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣ : Παράσχου 9(1), Κάντζαλης, Μπαλαμπουγιούκης 14(1), Μητρούλης 8(1), Ζωτίδης, Φραγκόπουλος 2, Φερδερίκος, Παπακωνσταντίνου 12(1), Ντάτσης, Μπαλαμπουγιούκης Δ. 3(1).