Τα Αστικά Κομοτηνής στηρίζουν το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της Α.Ε. Κομοτηνής

astika volley

Το Αστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Κομοτηνής, μία εκ των υγιέστερων και πρωτοπόρων επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής, στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του γυναικείου τμήματος βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής.

Το Αστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Κομοτηνής δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταφορών από το 1989 και παρέχει ποιοτικές μετακινήσεις στους κατοίκους, επισκέπτες αλλά και στους φοιτητές της Κομοτηνής. Στο τομέα των αστικών μετακινήσεων, πρέπει το ταξίδι να είναι ευχάριστο, φιλικό, οικονομικό και βιώσιμο. Συνοπτικά, τα Αστικά Κομοτηνής στοχεύουν στην ανάπτυξη των υπηρεσιών ώστε οι επιβάτες να είναι ευχαριστημένοι, να επιδιώκουν τη μετακίνησή τους μαζί μας, και πάνω απ’όλα, να επιλέγουν τα Αστικά Κομοτηνής κατά προτίμηση σε σχέση με την ιδιωτική αυτοκίνηση. Με το τρόπο αυτό ενθαρρύνουν την μεταστροφή του αστικού κοινού από τα ρυπογόνα αυτοκίνητα στην αστική μετακίνηση συμβάλλοντας κατά πολύ στη μείωση των αρνητικών επιπτώσεων που προκύπτουν τόσο για το αστικό περιβάλλον όσο και για την υγεία και την προοπτική της ζωής μας.

Συνέπεια, διαχρονικότητα, ασφάλεια, επαγγελματισμός αλλά και καινοτομία συνθέτουν σήμερα, το προφίλ του Αστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Κομοτηνής, που αναγνωρίζει τις αστικές συγκοινωνίες ως υπηρεσία κοινής ωφέλειας – στην λογική όλων των σύγχρονων Ευρωπαϊκών κοινωνιών – αλλά και στοιχείο της πολιτιστικής ταυτότητας της χώρας, εν προκειμένου της περιοχής της Κομοτηνής και των οικισμών αυτής που εξυπηρετεί, καθότι κάθε υπηρεσία του αλλά και οι παράλληλες δράσεις του συντείνουν συνολικά στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και στην ουσιαστική και αναπτυξιακή εξέλιξη γενικότερα της περιοχής.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, αποτελείται από 21 συνολικά επαγγελματίες οδηγούς, 1 ελεγκτή και 3 διοικητικούς υπαλλήλους, που καθημερινά εξασφαλίζουν την ασφαλή και ποιοτική μετακίνηση των χρηστών του δικτύου του «Αστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Κομοτηνής».