Το Ζαχαροπλαστείο «Ντίνος» στηρίζει το τμήμα βόλεϊ γυναικών της Α.Ε. Κομοτηνής

ntinos

Το Ζαχαροπλαστείο «Ντίνος» , μία από τις πιο γευστικές γωνίες της Κομοτηνής και διάσημο για τα γλυκά του αλλά και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, αποτελεί χορηγός του γυναικείου τμήματος βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής!

Η εταιρεία «ΝΤΙΝΟΣ» ιδρύθηκε το 1953 από τον Κουσουτζίδη Κωνσταντίνο στην Δράμα. Το πρώτο ζαχαροπλαστείο «ΝΤΙΝΟΣ» στην οδό Βενιζέλου γίνεται γρήγορα γνωστό για τις εξαιρετικές συνταγές του, και κυρίως για τις αξεπέραστες γεύσεις του παγωτού. Το 1968 καμαρώνει για το πρώτο ιδιόκτητο κατάστημα του στην Δράμα επί της οδού Βενιζέλου 93. Το 1994 ο Αβραάμ Κουσουτζίδης τελειώνει τις σπουδές του και αναλαμβάνει την επιχείρηση «ΝΤΙΝΟΣ». Νέες γαστρονομικές και εικαστικές απόψεις, νέα φιλόδοξα σχέδια, νέα προοπτική. Το 1997 επεκτείνεται και ανοίγει το δεύτερο κατάστημα στην Δραμα στην Πλ. Ελευθερίας 30. Το 2004 κάνει το πρώτο βήμα στη Κομοτηνή και προσεγγίζει τα όνειρα του για επέκταση στην Βόρειο Ελλάδα. Τον Αύγουστο του 2004 μεταστεγάζεται στο νέο υπερσύγχρονο εργαστήριο του έτσι το καμάρι και το όνειρο κάθε ζαχαροπλάστη, γίνεται πραγματικότητα.

Τον Απρίλιο του 2005 το δεύτερο κατάστημα στο κέντρο της Κομοτηνής ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη αισθητική του και είναι το απόφθεγμα των εμπειριών του και της διαδρομής του. Τον Οκτώβριο του 2007 προχωράει στη θεσσαλονίκη με το πρώτο κατάστημα με την μέθοδο του FRANCHISING (φραντσάιζινγκ). Τον Οκτώβριο του 2010 ανακαινίζεται εκ νέου το κατάστημα στη Δράμα επί της οδού Βενιζέλου 93 για να γιορτάσει μια διαδρομή γεύσεων υψηλής ζαχαροπλαστικής 60 χρόνων. Οι συνεχείς εξελίξεις στην παραγωγική διαδικασία σύμφωνα με τα διεθνή στάνταρ υγιεινής, χρησιμοποιώντας μοντέρνα τεχνολογία και πρωτοποριακά συστήματα παραγωγής σε συνδυασμό με την επιλογή άριστων ποιοτικών υλικών, δίνουν μια εξέχουσα θέση στον χώρο της ζαχαροπλαστικής στα ζαχαροπλαστεία» ΝΤΙΝΟΣ».

Η επαγγελματική εμπειρία, η σταθερή ποιότητα, το άψογο φινίρισμα ,οι συνεχείς εμπνεύσεις δημιουργίας και οι ιδιαίτερες κατασκευές από ζαχαρόπαστα – που βραβεύονται σε κάθε συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς – συμπληρώνουν ένα εξαιρετικό παζλ γεύσης και εικόνας.

Σήμερα τα προϊόντα ΝΤΙΝΟΣ μπορείτε να τα προμηθεύεστε, από το νέο τμήμα χονδρικής που έχει αναπτυχθεί και να απολαμβάνετε την γλύκα του επώνυμου προϊόντος.

Δείτε περισσότερα πατώντας ΕΔΩ