Η Kosmoplus Α.Ε. στηρίζει την προσπάθεια μας στην Volleyleague

ΑΕ Κομοτηνης Κοσμοπλας

Η KOSMOPLUS Α.Ε. συμμετέχει στο μεγάλο μας ταξίδι στην Volleyleague και μας στηρίζει έμπρακτα! Μία από τις πιο υγιείς επιχειρήσεις που δραστηροποιούνται στην Βόρεια Ελλάδα επέλεξε να προβληθεί μέσα από τον σύλλογο μας και να στηρίξει την προσπάθεια μας!

Το 2012 η KOSMOPLUS άνοιξε το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στην οδό Κονδύλη , στην Ξάνθη. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Θράκη με 18 καταστήματα.

Η Kosmoplus Α.Ε είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία οικογενειακού χαρακτήρα που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Θράκης. Το όραμα για την δημιουργία της Kosmoplus Α.Ε ξεκίνησε όταν δύο ξαδέρφια με εμπειρία στο εμπόριο ειδών σούπερ μάρκετ άνω των 30 ετών αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ στον τόπο καταγωγής τους. Είναι μέλος του τους Ελληνικού Ομίλου Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ ΕΛΟΜΑΣ, της «Ελληνικής ομάδας των super markets».

Καταστήματα Kosmoplus υπάρχουν, στην Ξάνθη, στην Κομοτηνή (Λ. Δημοκρατίας 60, Φιλικής Εταιρείας 57, Σισμάνογλου 41), στην Χρυσούπολη, το Άβατο, στην Αλεξανδρούπολη, το Διδυμότειχο, την Ορεστιάδα, το Νευροκόπι, την Καβάλα, τον Λιμένα Θάσου και την Σκάλα Ποταμιάς Θάσου.