Τα εισιτήρια της αναμέτρησης Α.Ε. Κομοτηνής – Α.Ε.Κ.

eisitiria

Το Τμήμα Εισιτηρίων της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής ανακοινώνει την τιμή εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά για όλες τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Επίσης τα παιδιά των Ακαδημιών έχουν προμηθευτεί ειδικές κάρτες με τις οποίες θα μπαίνουν σε ειδικές θέσεις στην κερκίδα. Για τους Εκπροσώπους του Τύπου θα υπάρχει λίστα, προκειμένου να μπαίνουν στο γήπεδο.

Οι τιμές των Μεμονωμένων Εισιτηρίων είναι οι εξής:

Κανονικό Εισιτήριο: 10 Ευρώ

Μειωμένο Εισιτήριο : 5 Ευρώ (Φοιτητικό, Σωμάτων Ασφαλείας, Ανέργων – Απαιτείται η επίδειξη αποδεικτικών στοιχείων)

Παιδικό Εισιτήριο (κάτω των 12) : 2 Ευρώ

Όλοι απαιτούνται να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα για την προμήθεια εισιτηρίου.

Σημαντικές σημειώσεις:

Συνιστούμε στους φιλάθλους μας εφεξής να προμηθεύονται έγκαιρα το ονομαστικό εισιτήριο όσο το δυνατόν πιο νωρίς για να αποφεύγουν την αναμονή μπροστά στα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα.

Συνιστούμε επίσης να προσέρχονται έγκαιρα και αρκετή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα μέσα στην αθλητική εγκατάσταση για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγής ταλαιπωρίας τους στις θύρες εισόδου

Ως γνωστόν απαγορεύεται η εισαγωγή αντικειμένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πράξεις βίας (πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες, οινοπνευματώδη κ.τ. λ.). Οι φίλαθλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι κατά την είσοδο τους στην αθλητική εγκατάσταση θα υπάρχει σωματικός έλεγχος, που θα είναι ενδελεχής.