Η συνέντευξη τύπου μετά το Α.Ε. Κομοτηνής – ΑΕΚ

syn typoy

Μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησαν στην συνέντευξη τύπου ο Ηλίας Κρεούζης, ο Κώστας Δαλακούρας, ο Νίκος Νεόφυτος και ο Ηλίας Λάππας.

Ηλίας Κρεούζης : «Είναι μια σημαντική νίκη γιατί παίξαμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν πρέπει να παρασυρόμαστε. Στόχος ξεκάθαρα είναι η παραμονή».

Κώστας Δαλακούρας: «Είχαμε πει από την αρχή της χρονιάς πως στόχος μας είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

ake

Νίκος Νεόφυτος: «Σε κανένα σημείο δεν μπορέσαμε να παιξουμε βάσει αυτό που μπορούμε να παίξουμε. Ήρθαμε να πάρουμε μια καθαρή νίκη αλλά τελικά κάναμε μια καθαρή ήττα. Συγχαρητήρια στην Κομοτηνή για την πανάξια νίκη . Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και δεν χρειάζεται βιαστικά συμπεράσματα».

Ηλίας Λάππας: «Συγχαρητήρια στην Κομοτηνή για την δίκαιη νίκη. Κάναμε την χειρότερη μας εμφάνιση και πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Στο πλάνο είχαμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς αλλά πρέπει να τους βρούμε σε άλλη έδρα. Αναφορικά με την Κομοτηνή, πραγματικά το γήπεδο μου άρεσε πολύ, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή και χαίρομαι να προοδεύουν ομάδες της επαρχίας, καθώς για 5 χρόνια αγωνίστηκα στη Σύρο και γνωρίζω καλά πως η επαρχία διψάει για αθλητισμό. Η Κομοτηνή έχει πολύ καλό ρόστερ και εύχομαι να μείνει για πολλά χρόνια».