Τα εγκωμιαστικά σχόλια του Ηλία Λάππα για την ατμόσφαιρα της Κομοτηνής

atmisfara

Ο Ηλίας Λάππας, ένας εκ των πιο έμπειρων αθλητών της Α.Ε.Κ., μίλησε στο τέλος του αγώνα με εγκωμιαστικά σχόλια για την ομάδα της Κομοτηνής αλλά και την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στους αγώνες της Α.Ε. Κομοτηνής και το στολίδι του κλειστού γυμναστηρίου του 2ου Λυκείου!

«Το γήπεδο μου άρεσε πολύ, είναι πραγματικά όμορφο και ζεστό όπως και η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος! Πραγματικά χαίρομαι να προοδεύουν ομάδες της επαρχίας γιατί έζησα 5 χρόνια στην Σύρο και ξέρω καλά πόσο ανάγκη το έχουν. Η Κομοτηνή έχει φτιάξει ένα πολύ καλό ρόστερ και εύχομαι να μείνει για πολλά χρόνια στην κατηγορία γιατί ο κόσμος της το αξίζει».  ήταν τα λόγια του αρχηγού της «Ένωσης» που πραγματικά μας κάνουν υπερήφανους!

Ένας διεθνής αθλητής, με εμπειρία χρόνων στις μεγαλύτερες ομάδες του ελληνικού αθλητισμού μιλάει με τόσο όμορφα λόγια για αυτό που έχει δημιουργηθεί!

kosmow

Μαζί γράφουμε ιστορία…

Ένα μεγάλο «ευχαριστω» στον φανταστικό κόσμο της ομάδας που γέμισε το γήπεδο, μας έδωσε ώθηση και πανηγύρισε μαζι μας την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, στο κάστρο του 2ου Λυκείου Κομοτηνής…

Ήμασταν σίγουροι πως το σλόγκαν #mazi_stin_volleyleague δεν θα έμενε στα social media αλλά θα γινόταν πράξη στο γήπεδο… Πλέον #mazi_grafoume_istoria

Σήμερα η Κομοτηνή γιορταζει… Και είμαστε ακόμα στην αρχή του ταξιδιού!!! To be continued…