Το Scenario Wine Espresso Culture στηρίζει την προσπάθεια μας στην Volleyleague

scenario

Το Scenario wine espresso culture, το πιο in στέκι της πόλης της Κομοτηνής με ταυτότητα σε design και ποιότητα σε καφέ και ποτό, αποτελεί χορηγό για μία ακόμα χρονιά στο τμήμα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής!

Παναγιώτης και Σταύρος Γκουδουσίδης, δύο αδέρφια με αγάπη για τον αθλητισμό της περιοχής αλλά και έντονη επιχειρηματική παρουσία στην πόλη μας, κατάφεραν και δημιούργησαν έναν εντυπωσιακό χώρο στην Κομοτηνή πλουτίζοντας τις επιλογές εξόδου μας. Φιλόξενο και διαμπερές με μια τεράστια ποικιλία κρασιών, με ευρηματικά κοκτέιλ, μπύρες και εξαιρετικά συνοδευτικά πιάτα, αποτελεί ένα πολυχώρο για απολαύσεις μέσα κι έξω, χειμώνα και καλοκαίρι!

Δίνοντας προσοχή μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, δημιουργήθηκε με αγάπη και σεβασμό στον πελάτη ένα πολύ όμορφο μέρος για καφέ, ποτό και φαγητό μέσα από μία μεγάλη ποικιλία πιάτων.

Όπως η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής, γράφει το δικό της σενάριο στην ιστορία του αθλητισμού της πόλης, έτσι και το Scenario wine espresso culture, έχει καταφέρει να περάσει να γίνει η καλύτερη διέξοδος μέσα από τις θεματικές βραδιές που διεξάγονται συχνά!

Δείτε περισσότερα πατώντας ΕΔΩ