Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά το τέλος του Παναθηναϊκός – Α.Ε. Κομοτηνής

sun tupi

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησαν στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων και ο κεντρικός της ομάδας μας Νίκος Χριστόφας.

Σωτήρης Πανταλέων: «Θέλαμε το τρίποντο. Στο τρίτο σετ ανταποκρίθηκαμε καλά στις απαιτήσεις και πήραμε αυτό που θέλαμε. Κοιτάμε πλέον την συνέχεια. Ο κόσμος είναι στο πλευρό της ομάδας και στα δύσκολα και στις χαρές. Ο Παναθηναϊκός είναι ο κόσμος του και οι μεγάλες ομάδες διαφέρουν γιατί στηρίζονται στον κόσμο τους. Φέτος ξεκίνησε μια διαδικασία στον ερασιτέχνη για να έρθει η ομαλότητα. Αν καταφέρει ο Παναθηναϊκός να σβήσει το χρέος φέτος είναι σαν να έχουμε πάρει 20 πρωτάθληματα».

Νίκος Χριστοφας: «Χωρίς να έχω δει στατιστικά νομίζω οτι δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε μπάλες. Εκτός από το τρίτο σετ, όπου πάλι ο Παναθηναϊκός βρήκε λύσεις, δεν ήμασταν καλοί. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Κηφισιά στο εκτός έδρας παιχνίδι. Στόχος είναι η παραμονή και πρεπει να χτυπαμε όλα τα παιχνίδια. Οι ομάδες που έχουν αναπτυξιακά τμήματα προχωράνε πιο εύκολα. Ελπίζω οι ομάδες να μπορούν να βγάζουν ταλέντα . Είναι ωραίο να βλέπουμε νέους αθλητές».