Η Glassdrive Ανδρέας Αμαξόπουλος στηρίζει την προσπάθεια μας στην Volleyleague

amaksopoulos

Ο Ανδρέας Αμαξόπουλος μέσα από την Glass Drive, μία αμιγώς ελληνική εταιρεία με παράδοση στην επισκευή και αντικατάσταση παρμπρίζ στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια μας στο φετινό μας ταξίδι στην Volleyleague.

Η Glassdrive είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία με διεθνή παρουσία. Το μυστικό της επιτυχίας; Γνωρίζουν ότι όλα περιστρέφονται γύρω από τον άνθρωπο. Τον άνθρωπο που φεύγει με το όχημά του, νιώθοντας σίγουρος. Και τον άνθρωπο που επισκευάζει το όχημα γρήγορα και αποτελεσματικά, με προϊόντα άριστης ποιότητας. Εκεί εστιάζει η Glassdrive, της οποίας αντιπρόσωπος στην Κομοτηνή είναι ο Ανδρέας Αμαξόπουλος!

Η Glassdrive ανήκει στον όμιλο της Saint-Gobain. Χάρη στα 340 χρόνια μηχανικής εμπειρογνωμοσύνης και σταθερής δέσμευσης στην καινοτομία, η Saint-Gobain Sekurit είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής κρυστάλλων στον κόσμο. Για τους οδηγούς και τους επιβάτες τους, αυτό συνεπάγεται απλά μια ιδανική οδηγική εμπειρία με μεγαλύτερη άνεση και ενεργητική και παθητική ασφάλεια. Γι” αυτό και το ένα στα δύο οχήματα στην Ευρώπη είναι εξοπλισμένο με κρύσταλλα της Saint-Gobain Sekurit.

Σε ότι κάνουνε, δίνουνε έμφαση στην ασφάλεια, την αξιοπιστία, την εξυπηρέτηση και την άριστη ποιότητα. Αλλά ως εταιρία υψηλής τεχνολογίας δεν εστιάζουν μόνο σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Πάντοτε έχουνε στο νου τους ένα πράγμα: τους ανθρώπους. Τους ανθρώπους που δουλεύουν για την Glassdrive kαι τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της!

Glassdrive. Οι δικοί σας ειδικοί στα κρύσταλλα αυτοκινήτων.

Ευχαριστούμε τον κ. Ανδρέα Αμαξόπουλο για την στήριξη και εμείς είμαστε στο πλευρό του!

GLASS DRIVE – ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Εθνάρχου Μακαρίου Τέρμα, 691 00 Κομοτηνή Ροδόπης

2531070664