Νίκος Παπαδόπουλος: «Ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας με πολλά περιθώρια βελτίωσης»

papadopoulos site

Το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής πραγματοποιεί θετική πορεία με 4 νίκες και 4 ήττες στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΑΜΑΘ και ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στο www.aekomotinis.gr για την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και το τοπικό ντέρμπι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Αίαντα Κομοτηνής!

Σχετικά με το φετινό πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα είναι πολύ ενδιαφέρον μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε για αυτό μπορεί να εξηγηθεί από τους εξής λόγους: Αρχικά είναι πολλές οι ομάδες και είναι μεγάλη η διάρκεια του (26 αγωνιστικές α” φάση) και παρότι ι βρίσκεται στο 1/3 της διαδρομής, δείχνει αμφίρροπο με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Σίγουρα υπάρχουν 3-4 έμπειρες ομάδες (χτισμένες από πέρσι) και οι υπόλοιπες όλες με καινούργιους και πολλούς νέους παίκτες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως λείπουν οι εκπλήξεις, όπως οι νίκες του Άθλου (νεοσύστατη ομάδα) επί των πρωτοπόρων, οι οποίες δείχνουν ότι δεν πρέπει να υποτιμάς καμία ομάδα γιατί θα το πληρώσεις.»

Σχετικά με την πορεία της δικής μας ομάδας: «Για την δική μας ομάδα, δεδομένων των φετινών συνθηκών, νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο και τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα. Το ρεκόρ μας 4-4 είναι εν μέρει καλό αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Μας στεναχώρησαν οι 2 ήττες με μεγάλη διαφορά (Ολυμπιάδα, Φιλία) και η ήττα από τον Άθλο με τον τρόπο που έγινε, όμως πήραμε μαθήματα από νωρίς τα οποία κρατάμε παρακαταθήκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Τα παλικάρια μου είναι ορεξάτα και διψασμένα, δουλεύουν πολύ καλά στις προπονήσεις και τα μηνύματα είναι αισιόδοξα».

Για το επικείμενο τοπικό ντέρμπι με τον Αίαντα Κομοτηνής: «Το επόμενο παιχνίδι με τον συμπολίτη Αίαντα το Σαββάτο στις 16:00 είναι ένα τεστ για μας, να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε ένα πιο δεμένο και έμπειρο σύνολό και πάμε να το παίξουμε με πολύ αισιοδοξία και πίστη στη δουλειά που έχουμε κάνει. Καλούμε τον κόσμο να έρθει να παρακολουθήσει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι (τοπικό ντέρμπι) όπου παίζουν οι ομάδες μας και τα παιδιά από την πόλη μας».