Συνέντευξη τύπου: Όσα είπαν Γιάννης Ορφανός και Κώστας Προύσαλης

ira volley

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησαν από πλευράς Ηρακλή ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ορφανός και ο πασαδόρος του «Γηραιού» Κώστας Προύσαλης.

Κώστας Προύσαλης : «Συγχαρητήρια στην Κομοτηνή για την ατμόσφαιρα και ευχαριστουμε για την φιλοξενία. Ο Έβρος είναι μία παραδοσιακή περιοχή του βόλεϊ και πιστεύω πως και η Ροδόπη έχει να δώσει πολλά. Αναφορικά με το παιχνίδι ήμασταν σοβαροί, είχαμε απέναντι μια αξιόλογη ομάδα που δεν περνάει κανείς εύκολα από την έδρα. Αφιερώνουμε τη νίκη στον Απόστολο Βαμβακιδη που έχασε τη γυναίκα του».

Γιάννης Ορφανός: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ σοβαρή ομάδα που μάχεται και είναι δυνατή. Η νίκη αφιερώνεται στον Απόστολο Βαμβακιδη για τον λόγο που εξήγησε και ο Κώστας (Προύσαλης). Είχαμε συγκέντρωση και παρότι στο τέλος πάλι είχαμε αυτοκαταστροφικές τάσεις , τελικώς πήραμε τη νίκη! Τα αποτέλεσματα από μόνα τους δείχνουν πως το πρωτάθλημα θα είναι εξαιρετικά αμφίρροπο και θα αλλάζουν τα δεδομένα κάθε αγωνιστική. Μειώσαμε τα λάθη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Χρειαζόμαστε διάρκεια για την συνέχεια».