5 μέλη των ακαδημιών της Α.Ε. Κομοτηνής στο γυναικείο τμήμα με μεγάλη επιτυχία!

Θεμα σάιτ

Μεγάλη βαρύτητα έχει δοθεί στα αναπτυξιακά τμήματα της Α.Ε. Κομοτηνής καθώς όλο το προπονητικό επιτελείο δουλεύει με μακροπρόθεσμο πλάνο, έχοντας ως στόχο να πάρουν αγωνιστικές εμπειρίες τα κορίτσια των ακαδημιών στο γυναικείο τμήμα και να βελτιώνονται ημέρα με την ημέρα!

Για τον λόγο αυτό, κατόπιν συμφωνίας των προπονητών και της διοίκησης, αποφασίστηκε να δοθεί ρόλος στο γυναικείο σε 5 αθλήτριες των ακαδημιών και συγκεκριμένα στην Νικολέτα Φράγκατζη, στην Ευθυμία Πεχλιβανίδου, στην Ηρώ-Σταυρούλα Μαλλίδου και την Μάρθα Ανθοπούλου. Μάλιστα για τις 3 πρώτες αθλήτριες, ενώ θα μπορούσαν να αγωνιστούν και στις κορασίδες αποφασίστηκε να δοθεί βαρύτητα στο γυναικείο τμήμα και να προσηλωθούν εκεί ενώ μόνο η Μάρθα Ανθοπούλου αγωνίζεται στις κορασίδες και το γυναικείο!

Μία έμπρακτη απόδειξη εμπιστοσύνης στα δικά μας παιδιά, καθώς γνωρίζουμε πως αξίζουν ευκαιριών και στήριξης και για τον λόγο αυτό δουλεύουν μαζί με τους προπονητές του συλλόγου! Επιπλέον, αποδεικνύουμε πως δεν κοιτάμε τα αποτελέσματα αλλά μεγαλύτερη βαρύτητα και σημασία δίνουμε στην βελτίωση των αθλητριών μας, κάτι που θα συμβεί μέσα απο τα παιχνίδια και τις προπονήσεις!

Τέλος, η μικρότερη της παρέας Κωνσταντίνα Γεωργιάδου (γεννημένη το 2004) αγωνίζεται παράλληλα στις παγκορασίδες, τις κορασίδες και το γυναικείο!

Η ομάδα μας συνεχίζει με γνώμονα την σκληρή δουλειά και την εμπιστοσύνη στο υλικό των ακαδημιών της την ανοδική πορεία! Επιπλέον, έρχεται από πίσω μία ακόμα άκρως υποσχόμενη φουρνιά αθλητριών που μπορεί να μας φέρει εξίσου ανάλογες επιτυχίες! Η δουλειά συνεχίζεται…