Η συνέντευξη τύπου στο ΑΕ Κομοτηνής – ΑΟ Κηφισιάς

synenteyksi tupoou

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησαν στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου οι προπονητές των δύο ομάδων, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους ήρθε το αποτέλεσμα.

Νικος Ζαλμας : «Έχω να έρθω πολλά χρόνια στην Κομοτηνή και νομίζω πως πρέπει να αξιοποιήσετε όλα όσα έχετε εδώ. Επίσης συγχαρητήρια για το γεγονός πως κάνετε συνέντευξη τύπου κάτι που δείχνει το μεράκι σας. Ήμασταν καλύτεροι σήμερα , πιέσαμε στο σέρβις και θα μπορούσαμε να είχαμε ακόμα καλύτερη εικόνα αν τελειώναμε πιο πολλές κόντρα επιθέσεις. Είχαμε αφίξεις μέσα στην εβδομάδα και προσπαθούμε να δέσουμε. Η νίκη μας δίνει κίνητρο να προσπαθήσουμε να ξεφύγουμε από την ζώνη του play out. Σαν ποιότητα γίνεται προσπάθεια απ” τις ομάδες να κρατήσουμε υψηλά το επίπεδο του πρωταθλήματος. Λείπει βέβαια η λάμψη των πολύ καλών ξένων στο πρωτάθλημα και δεν αναφέρομαι στους πολύ μεγάλους συλλόγους. Σίγουρα πάντως οι αλλαγές στα ρόστερ δεν βοηθάνε να βρεθεί η χημεία. Περίμενα να ήταν εντελώς γεμάτο το γήπεδο και πρέπει να μην απογοητεύεται ο κόσμος. Καμία ομάδα από την πρώτη χρονιά δεν κάνει μεγάλες επιτυχίες. Ο κόσμος χρειάζεται στα δύσκολα. Στα εύκολα όλοι είναι κοντά».

Ηλίας ΚρεούζηςΟφείλω να συγχαρώ την Κηφισιά για την δίκαιη νίκη. Παίχτηκε ένα καλό σε ποιότητα παιχνίδι. Κρίθηκε το ματς στην διάθεση της Κηφισιάς να παίξει άμυνα. Μας κούρασε αρκετά. Εμείς έπρεπε να παρουσιάστουμε καλύτεροι στην πίσω ζώνη. Τακτικά , όταν μια ομάδα την πιέσεις κάνει λάθη. Εμείς εκτός από το τρίτο σετ δεν πιέσαμε ιδιαίτερα. Όλα στο γήπεδο είναι καθρέφτης. Εμείς με όλες τις δύσκολιες που μας δημιουργήθηκαν προσπαθούμε να ετοιμαστούμε για τα play out όταν το λίμπερο ήρθε την Πέμπτη και ο κεντρικός σήμερα. Τώρα πρέπει να καταφέρω να κρατήσω τους παίχτες σε εγρήγορση. Αυτή είναι η δουλειά μου»