Έκοψαν βασιλόπιτα οι παλαίμαχοι ποδοσφαίρου της Α.Ε. Κομοτηνής

ae komotinis palaimaxoi

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποίηθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του συλλόγου Παλαιμάχων της ΑΕ Κομοτηνής στην ταβέρνα ‘’ΡΟΛΟΙ’’ στην Παραδημή παρουσία σχεδόν όλων των μελών μας.

Το φλουρί έπεσε στον σύλλογο και στο γήπεδο και όλοι ευχηθήκαμε φέτος να μην έχουμε τα περσινά φαινόμενα όπου το γήπεδο και τα αποδυτήρια δυο φορές πλημμύρισαν. Πριν την κοπή της πίτας μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου Παλαιμάχων κ. Μηλιατζόπουλος Γιάννης, ο οποίος αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους, έκανε ένα μικρό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου, που ήταν η κοπή της πίτας, ο ετήσιος χορός και οι εκλογές για το Δ.Σ.

Όσον αφορά στις αθλητικές δραστηριότητες ανέφερε οτι συνολικά μέσα στο 2018 παιξαμε 21 παιχνίδια φιλικά και πρωταθλήματος.Συμμετείχαμε με επιτυχία στο πρώτο Τριθνές Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παλαιμάχων στο οποίο η ομάδα είχε μια πολύ καλη παρουσία, σημειώνοντας επτά νίκες , μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες και τυπικά κατέλαβε την πρώτη θέση.Επίσης αναφέρθηκε στην φερεγγυότητα και στο καλό πρόσωπο που επέδειξε ο σύλλογος όπου συμμετείχε, γι αυτό και ζήτησε απ όλους μεγαλύτερη προσπάθεια και συμμετοχή στις εκτός έδρας εξορμήσεις.

Τέλος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έκανε η Διοίκηση για την βελτίωση των εγκαταστάσεων άθλησης και ότι αυτές στέφθηκαν απο επιτυχία αφού ο Δήμος Κομοτηνής ανέλαβε μέσα στο 2019 να τις ανακαινίσει ούτως ώστε να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα στις ομάδες που θα φιλοξενήσουμε.

Ακολούθησε συζήτηση με κυρίαρχο θέμα την εκ νέου συμμετοχή μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, όπου η άποψη όλων ήταν να συνεχίσουμε και φέτος, παρά τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν την πρώτη χρονιά και ειδικά το οικονομικό και να προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους για την αντιμετώπισή του.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο επίτιμος πρόεδρος Καραμάνος Δημήτριος και ο πρώην Δήμαρχος Μαρώνειας-Σαπών Παπανικολάου Χρήστος, οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο πρόεδρος του Ουζούνκοπρου Κος Βελή ο οποίος μετέφερε τις ευχές για την νέα χρονιά όλων των ποδοσφαιριστών του και την πρόσκληση στις 19/1/2019 στο Ουζούνκοπρου για την συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων για το δεύτερο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.Ακολούθησε τραπέζι προσφορά του συλλόγου.