Η συνέντευξη τύπου στο Α.Ε. Κομοτηνής – Ολυμπιακός

xristofas kreouzis

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητών του έμεινε ο Ηλίας Κρεούζης σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ενώ ο Φερνάντο Μουνιόθ επισήμανε πως έκανε αρκετές αλλαγές για να διατηρεί την ομάδα του φρέσκια ενώ «έπλεξε» το εγκώμιο της ΑΕ Κομοτηνής.

Ηλίας Κρεούζης (προπονητής Α.Ε. Κομοτηνής) «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Για εμάς και την πόλη της Κομοτηνής είναι γιορτή να έχουμε τέτοιες ομάδες στην πόλη μας. Παρότι ο Ολυμπιακός είχε ταξίδι μεσοβδόμαδα και ήρθε σήμερα το πρωί έδειξε την ποιότητα και το βάθος που διαθέτει. Εμείς κρατάμε το τρίτο σετ γιατί ενώ ήμασταν μπροστά , ο Ολυμπιακός μας πίεσε και εμείς αντέξαμε και το κατακτήσαμε . Δεν ψάχνω δικαιολογίες , ακόμα και τώρα παίξαμε χωρίς τον Μαρούλη αλλά τον αντικατέστησε επαξια ο Δαλδαβερένης. Ο Ρουσλάν δεν είναι ακόμα έτοιμος και έχει πολλά να προσφέρει στην ομάδα . Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι».

Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ (προπονητής του Ολυμπιακού): «Η Κομοτηνή είναι μια καλή ομάδα που θα ανεβάζει και άλλο την επίδοση της μετά τις προσθήκες που έκανε. Εμείς έχουμε διαδοχικά παιχνίδια και για τον λόγο αυτό δίνουμε ευκαιρίες σε αρκετούς αθλητές για να είμαστε μέσα στους στόχους, κάτι που αρκετές φορές ίσως έχει επιπτώσεις στην εικόνα μας. Στην Ελλάδα θέλουμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και στην Ευρώπη αρχικά να περάσουμε την Μπουργκάς και μετά να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Νίκος Χριστόφας (αθλητής Α.Ε. Κομοτηνής): «Ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλο βάθος πάγκου και διαθέτει μεγάλη εμπειρία. Εμείς πήραμε ένα σετ, βγάλαμε θετικά συμπεράσματα και σήμερα παρότι παίζαμε χωρίς τον βασικό πασαδόρο, αν και ο Δαλδαβερένης τα πήγε πολύ καλά, καταφέραμε να πάμε πολύ καλά ιδιαίτερα μετά την προσθήκη του Ρουσλάν»

Ραφαήλ Κουμεντάκης (Αθλητής Ολυμπιακού): «Ξέραμε πως η Κομοτηνή θα είναι βελτιωμένη και ανεβασμένη μετά τις αλλαγές στο ρόστερ, αλλά μείναμε προσηλωμένοι στο πλάνο και συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει»