Η εταιρεία «ΚΑΤΙΟΥ Π. & ΣΙΑ Ε.Ε.» στο πλευρό της Α.Ε. Κομοτηνής στην Volleyleague

katiou

Η εταιρεία «ΚΑΤΙΟΥ Π. & ΣΙΑ Ε.Ε.» βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας μας στο φετινό ταξίδι στην Volleyleague!

Η εταιρεία είναι στρατηγικός συνεργάτης της TOTAL ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ των λιπαντικών TOTAL ELF, επίσημος συνεργάτης της LPC ΑΕ, λιπαντικά CYCLON και VALVOLINE, και εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της HELLENIC FUELS με λιπαντικά BP και CASTROL για το επίσημο δίκτυο πρατηρίων BP για τους Νομούς Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου και για τη Λήμνο.

Εισάγει μπαταρίες αυτοκινήτων, γεωργικών και χωματουργικών μηχανημάτων καθώς και μπαταρίες στρατιωτικών οχημάτων των εταιρειών FIAMM Ιταλίας, SUNTEC Ν. Κορέας και MONBAT.

Πελάτες μας είναι ναυτιλιακές εταιρίες, πρατήρια υγρών καυσίμων, συνεργεία αυτοκινήτων και γεωργικών μηχανημάτων, μοτοσικλετών, πλυντήρια, λιπαντήρα, αντιπροσωπείες, βιομηχανίες, τεχνικές εταιρίες, Ο.Τ.Α, Ε.Σ., ηλεκτρολόγοι κ.α.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας πατώντας ΕΔΩ

Το ιστορικό της Επιχείρησης:
Η εταιρεία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον χώρο των λιπαντικών το 1974, από τον ιδρυτή της Κατίου Δημήτριο. Έχοντας αφετηρία την Σάλπη Ν. Ροδόπης εμπορεύονταν και διακινούσε λιπαντικά των εταιρειών BP & Duckhams στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης. Έκτοτε κατόπιν επιτυχημένης δραστηριότητας στο χώρο των λιπαντικών η εταιρεία στεγάστηκε σε κεντρικό κατάστημα στην πόλη της Κομοτηνής το 1981. To 2001 την εταιρεία ανέλαβε ο Κατίου Πασχάλης.

Η εταιρεία εξελίχθηκε απο μία μικρή εμπορική επιχείρηση σε δυναμική εταιρεία με ηγετική θέση στην αγορά των λιπαντικών σε ολόκληρη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, καθώς και στα νησιά του βορειανατολικού Αιγαίου. Απο το 2005 η εταιρεία στεγάζεται σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (36 στρ.) με στεγασμένο χώρο 1.000τ.μ., τηρώντας πλήρως τους κανόνες αποθήκευσης, μεταφοράς και ασφάλειας των προιόντων.

Απο το 2011 η εταιρεία είναι επίσημος εισαγωγέας (για την Βόρεια Ελλάδα) μπαταριών αυτοκινήτων, φορτηγών, γεωργικών και χωματουργικών μηχανημάτων, της εταιρείας FIAMM και MONBAT. Διαθέτει εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, μεγάλο στόλο επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων, εξυπηρετώντας πάνω από 800 πελάτες χονδρικής πώλησης και ξεπερνώντας τους 600 μ.τ. λιπαντικών το χρόνο.
Είναι επίσημος συνεργάτης της ΒP ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕ, διακινώντας προϊόντα του ομίλου BP-CASTROL και προϊόντα των εταιριών ARAL, CYCLON και ARBOR.

Πελάτες της εταιρείας αποτελούν πρατήρια υγρών καυσίμων, συνεργεία αυτοκινήτων και γεωργικών μηχανημάτων, ΜΟΤΟ, πλυντήρια, λατομεία, ναυτιλιακές εταιρείες, αντιπροσωπείες, βιομηχανίες, τεχνικές εταιρίες και ηλεκτρολόγους αυτοκινήτων, των οποίων εξυπηρετούμε πλήρως και άμεσα τις ανάγκες.

Εμπειρία, αφοσίωση, τεχνογνωσία, ασφάλεια, πρωτοποριακή εμπορική πολιτική, σύγχρονη επιχειρηματική δεοντολογία, εκτεταμένη χρήση της νέας τεχνολογίας, είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια των 40 χρόνων, η εταιρεία ξεχώρισε στην Ελληνική αγορά. Ο συνδυασμός των λιπαντικών νέας τεχνολογίας, των πολλών πακέτων συνεργασίας με τους πελάτες και υψηλές υπηρεσίες άμεσης εξυπηρέτησης, έφεραν στην κορυφή του κλάδου την εταιρεία.

Οι προσπάθειες, η συνεχής εκπαίδευση και προσαρμογή στις προκλήσεις την καιρών και η άρτια επαγγελματική κατάρτιση και συμπεριφορά συνέβαλαν στην κατάκτηση της ισχυρής θέσης που έχει η εταιρεία σήμερα.