Οι δηλώσεις των προπονητών μετά το τέλος της αναμέτρησης Α.Ε. Κομοτηνής – Εθνικός Αλεξ/πολης

press

Μετά το τέλος της αναμέτρησης της Α.Ε. Κομοτηνής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ακολούθησε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, με τον Ηλία Κρεούζη να συγχαίρει τους αθλητές του για την υπερπροσπάθεια και τον Σάκη Μουστακίδη να ζητά σοβαρότητα για να ολοκληρωθεί η σεζόν την Τετάρτη με νίκη.

Ηλιας Κρεούζης: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την υπερπροσπάθεια»

Τους αθλητές του συνεχάρη για την μεγάλη υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν ο Ηλίας Κρεούζης με το πέρας της αναμέτρησης: «Από την καρδιά μου οφείλω να πω πολλά μπράβο στους αθλητές μου για την κατάθεση ψυχής. Από την στιγμή που τράκαρε ο Χριστόφας μας πήρε όλους από κάτω. Τα παιδιά επηρεάστηκαν αλλά παρά τις δυσκολίες προσπάθησαν να παίξουν το ματς στα ίσα». Αναφορικά με το που κρίθηκε το παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας μας στάθηκε στην εσφαλμένη υπόδειξη του διαιτητή στο πρώτο σετ λέγοντας πως «το πρώτο σετ κρίθηκε για μένα από ένα διαιτητικό λάθος χωρίς φυσικά να υπάρχει πρόθεση». Στο τέλος των δηλώσεων του ο Coach Κρεούζης στάθηκε στο γεγονός πως ο Εθνικός είχε υπεροχή στο κέντρο λόγω του προβλήματος του Φέρελ και της απουσίας του Χριστόφα, όπως και ο Μαρούλης. «Εμείς δεν ήμασταν έτοιμοι λόγω τραυματισμών. Θα πάνε την Τετάρτη για να κερδίσουμε και να φέρουμε ξανά τη σειρά εδώ. Ο Εθνικός έχει χαρακτήρες που μπορούν να καλύψουν το κενό του Μπεγκολέα» τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Σάκης Μουστακίδης : «Σοβαρότητα για να καθαρίσουμε τη σειρά στην Αλεξανδρούπολη»

Από την πλευρά του ο Σάκης Μουστακίδης συνεχάρη τους αθλητές του για την νίκη, ζήτησε σοβαρότητα για να τελειώσει η σειρά στην Αλεξανδρούπολη και χαρακτήρισε πολύτιμο αθλητή τον Νικολακακη, ο οποίος δουλεύει σκληρά στην προπόνηση.