Δεν λέμε αντίο στην Volleyleague, λέμε εις το επανιδείν…

aekvolley2 copy

Ολοκληρώθηκε με τον πιο λυπηρό τρόπο η σεζόν για την Α.Ε. Κομοτηνής, καθώς για τρίτο παιχνίδι η ομάδα μας γνώρισε την ήττα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Δεν είναι ώρα για απολογισμούς και δάκρυα, παρά μόνο για να σηκώσουμε εκ νέου τα μανίκια μας, να βάλουμε βάσεις και να μην αφήσουμε τα κέρδη της φετινής χρονιάς να πάνε στον βρόντο.

Μια χρονιά που από την αρχή είχε πολλές δυσκολίες και απαιτήθηκαν σημαντικές υπερβάσεις.

Κερδίσαμε πολλά παρά τις δυσκολίες και τις ήττες. Την πανελλήνια αναγνώριση για τις δράσεις μας εντός και εκτός γηπέδου, ένα αμιγώς βολεϊκό γήπεδο, έναν κόσμο που αγάπησε το άθλημα και την ομάδα ειδικότερα. Ανθρώπους που αφιέρωναν πολλές ώρες από τη ζωή τους για να στηρίξουν την προσπάθεια.

Μα πάνω από όλα κερδίσαμε μία νέα γενιά φιλάθλων, για τους οποίους οφείλουμε και πάνω στους οποίους θα κτίσουμε βάσεις για να φτιάξουμε ένα ακόμα πιο δυνατό «οικοδόμημα» με μόνο στόχο να γεμίζει το γήπεδο και να βλέπουμε οικογένειες στις κερκίδες και μεγάλες ομάδες να έρχονται εκ νέου στην πόλη μας.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που μας στήριξαν, τους χορηγούς που επέλεξαν να προβληθούν μέσα από τον σύλλογο μας, τους εκπροσώπους του τύπου που βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό για την προβολή των δράσεων του Συλλόγου και όσους ήταν και θα είναι στο πλευρό μας και τα επόμενα χρόνια!

Η διοίκηση του Συλλόγου αποτελεί εγγύηση σταθερότητας για τα επόμενα χρόνια, ούσα πλέον πιο έμπειρη και πιο «διαβασμένη»

Δεν λέμε αντίο… παρά μόνο εις το επανιδείν…