Γιώργος Βασιλειάδης: «Με αγάπη για το άθλημα συνεχίζουμε την προσπάθεια»

 

Τον δικό του απολογισμό για την σεζόν 2018/19 έκανε ο Γιώργος Βασιλειάδης, Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη της ΑΕ Κομοτηνής, μιλώντας για την ανδρική ομάδα αλλά και για τα υπόλοιπα τμήματα της Α.Ε. Κομοτηνής και φυσικά για τις ακαδημίες του Συλλόγου.

«Για την Αθλητική Ένωση Κομοτηνής η χρονιά ήταν επιτυχημένη σε πολλά επίπεδα και σαν διοίκηση νιώθουμε ικανοποιημένοι από τις επιλογές μας. Για το ανδρικό κατάλληλος είναι να μιλήσει ο Τάσος Πετρίδης αλλά σε γενικές γραμμές αυτό που έχω να πω είναι ότι καταφέραμε να βάλουμε ξανά στον χάρτη του βόλεϊ την Κομοτηνή και να μετατρέψουμε σε γιορτή τις αναμετρήσεις. Δουλέψαμε όλοι σαν ομάδα και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. Αυτό που με έκανε όμως χαρούμενο είναι το γεγονός πως είδα το στολίδι του 2ου Λυκείου να γεμίζει από οικογένειες και παιδιά των ακαδημιών. Αυτή η εικόνα μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Το γυναικείο τμήμα, το οποίο στελεχώθηκε από πολλά κορίτσια από τις ακαδημίες μας,  κατάφερε να πάρει την 3η θέση στο πρωτάθλημα και μας γέμισε χαμόγελα.

Επιπλέον η δουλειά στις ακαδημίες συνεχίζεται με καταρτισμένους προπονητές και προπονήτριες, που αφιερώνουν πολλές ώρες για τα παιδιά μας εντός και εκτός γηπέδου.

Κάναμε για ακόμα μία χρονιά το Χριστουγεννιάτικο event και ετοιμαζόμαστε για εκδηλώσεις στην Πλατεία που θα ολοκληρώσουν την σεζόν για τις ακαδημίες μας!

Ευχαριστώ όλους τους προπονητές και τις προπονήτριες, του ανθρώπους που μας βοήθησαν σε όλα τα επίπεδα, τους τοπικούς φορείς που μας στήριξαν, τους χορηγούς που βρίσκονται στο πλευρό μας και φυσικά τον υπέροχο κόσμο της ομάδας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω να πω στην Δέσποινα Πάσσου, η οποία μας βοήθησε σε ότι και αν χρειάστηκε για το γήπεδο και φυσικά στον Διευθυντή του 2ου Λυκείου κ. Τρυπίδη για την άψογη συνεργασία, την κατανόηση και την ευελιξία που έδειξε σε κάθε επέμβαση που απαιτούταν.

Η δουλειά θα συνεχιστεί σε όλα τα επίπεδα και υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθημερινά με στόχο να βάλουμε το βόλεϊ ακόμα περισσότερο στην καθημερινότητα του κόσμου της Κομοτηνής. Με διαφάνεια και αγνή αγάπη για το άθλημα».