Απόλυτα επιτυχημένο το Summer Camp του τμήματος Μπάσκετ της Α.Ε. Κομοτηνής

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 25 αθλητών το Summer Camp του τμήματος Μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής που ξεκίνησε την Δευτέρα 24 Ιουνίου. Οι μικροί αθλητές που συμμετείχαν τέθηκαν υπό των οδηγιών του Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς, του Ηλία Μπορμπίδη και του Σπύρου Νικέλη απολαμβάνοντας όμορφα πρωινά και βελτιώνοντας επιμέρους στοιχεία της ατομικής τους τεχνικής.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και διαγωνιστικές ασκήσεις με απονομές και βραβεία.

Συγκεκριμένα:

Στον Διαγωνισμό Σουτ στην κατηγορία Junior νικητής αναδείχθηκε ο Θοδωρής Κεσόπουλος

Στον Διαγωνισμό Σουτ στην κατηγορία μίνι νικητής αναδείχθηκε ο Πέτρος Σταφορίδης

Στον Διαγωνισμό Βολών στην κατηγορία Junior νικητής αναδείχθηκε ο Θοδωρής Λύκος

Στον Διαγωνισμό Βολών στην κατηγορία μίνι νικητής αναδείχθηκε ο Πέτρος Σταφορίδης

MVP του Summer Camp αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Σταφορίδης

Νικήτρια ομάδα στα 3ον3 (Μίνι) αναδείχθηκε η ομάδα των Πέτρου Σταφορίδη, Χρήστου Κουτσογιάννη και Σταμάτη Λίτσου

Νικήτρια ομάδα στα 3ον3 (Junior) αναδείχθηκε η ομάδα των Θωμά Λύκου, Γιάννη Λύκου, Άγγελου Κουτσογιάννη και Βασίλη Παχούμη

Επιπλέον ένας τυχερός από τους συμμετέχοντες κληρώθηκε και κέρδισε μία τσάντα πλάτης προσφορά του ιδοκτήτη του MIKEL Κομοτηνής κ. Σχώρη, τον οποίο και ευχαριστούμε για την στήριξη.

Ευχαριστούμε τα Προϊόντα Ζύμης ΚΕΧΑΓΙΑΣ για την προσφορά σάντουιτς καθόλη τη διάρκεια του Camp, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως βρίσκεται πάντα δίπλα στον αθλητισμό.

Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε στην ουσία η αγωνιστική περίοδος 2018/19 για το τμήμα μπάσκετ της Α.Ε. Κομοτηνής και όλοι ανανεώσανε το ραντεβού τους για την 1η Σεπτεμβρίου όταν και ξεκινήσουν οι προπονήσεις στις ακαδημίες του Συλλόγου.