Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για όλα τα τμήματα της ΑΕ Κομοτηνής

aekvolleyball

Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση είναι το ερχόμενο για όλα τα τμήματα της ΑΕ Κομοτηνής. Συγκεκριμένα το ανδρικό τμήμα βόλεϊ υποδέχεται το Σάββατο στις 18:00 τον Άρη στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου ενώ το γυναικείο τμήμα αντιμετωπίζει την Κυριακή στην Ορεστιάδα τον τοπικό Αθλητικό Όμιλο.

Στην Ορεστιάδα αγωνίζεται και το ανδρικό τμήμα μπάσκετ της ΑΕ Κομοτηνής, αντιμετωπίζοντας την δυνατή – ιδιαίτερα στην έδρα της – Φιλία Ορεστιάδας με στόχο τη νίκη, που θα διατηρήσει την ομάδα μας στην κορυφή.

Στα αναπτυξιακά τμήματα, οι ακαδημίες μπασκετ υποδέχονται στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Λυκείου την Ελπίδα Σαπών σε φιλικές αναμετρήσεις ενώ στο βόλεϊ την Κυριακή στις 11:00 οι Παγκορασίδες 2 υποδέχονται τον Ερμογένη ενώ οι Παγκορασίδες 1 θα αντιμετωπίσουν στην Θάσο την τοπική ομάδα των Λημεναριων στις 11:30 ενώ θα ακολουθήσουν στις 13:30 οι Κορασίδες μας. Το παιδικό μας τμήμα υποδέχεται στις 13:00 το αντίστοιχο τμήμα του Έβρου Σουφλίου.

Μην ξεχνάτε πως πριν την δράση και συγκεκριμένα την Παρασκευή, θα κοπεί η Βασιλόπιτα του τμήματος Βόλεϊ στην ταβέρνα «Αλλοτινό» στις 20:00 όπου όλοι σας περιμένουμε για διασκέδαση και χαλαρή κουβέντα για την μεγάλη μας αγάπη, την ΑΕ Κομοτηνής.